Beremo brez težav I. Rusko berilo.

15,00 

ikona a1

V knjigi Beremo brez težav I. del boste našli zanimive tekste v ruskem jeziku z vajami. Gradivo namenjeno vam, ki ste se šele začeli učiti ruski jezik in bi radi prebrali kaj preprostega.  Knjigo lahko uporabljate tudi kot delovni zvezek.

Prirejena in adaptirana besedila za preprostejše branje v ruščini, zanimive ruske zgodbice (delno s prevodom v angleški jezik). Označeni naglasi vam bodo pomagali, da pravilno berete ruske besede, čakajo vas zanimiva vprašanja, naloge, slovar, ilustracije. Namenjeno samostojnemu branju ali skupaj s predavateljem ruščine.

Knjiga je namenjena tistim, ki so se začeli učiti ruski jezik (osnovna raven – A2). Zanimiva bo predvsem za tiste, ki ruski jezik poznajo precej slabo, vendar si zelo želijo branja česa osnovnega: le s stališča jezika, ne pa tudi po vsebini. Knjiga vsebuje kratka in zanimiva prilagojena besedila z označenimi naglasnimi mesti (besedni minimum: 760 besed), rusko angleški obbesedilni slovar, vaje (primerne so tako za predavanja na tečaju ruščine kot tudi za samostojno učenje jezika).

Čaka vas zanimivo branje in učenje ruskega jezika!

Knjiga III vsebuje pravljice, pripovedke in zgodbice.
Knjiga IV vsebuje besedila o umetnikih, arhitektih, kiparjih ipd.

Število strani: 107
Format: 14,5 x 19,5

15,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email