O nas

Naša specializacija – ruščina in Rusija!

Dragi poznavalci Rusije, ljubitelji zanimivih potovanj, ruske kulture, jezika in umetnosti!

Moje ime je Olga Kupljenik, sem ustanoviteljica in direktorica podjetja Ruski ekspres d.o.o. Prihajam iz Rusije, v Sloveniji živim in delam že več kot 25 let.

Rada bi vam predstavila naše družinsko podjetje, glavne dejavnosti katerega povezane z ruskim jezikom in Rusijo, delo pa temelji na ljubezni do ruskega jezika in kulture, osebnem pristopu in visoki kakovosti storitev.

Naša specializacija – ruščina in Rusija! Se trudimo, da bi pomagali slovenskim podjetjem in posameznikom na področju ruskega jezika: že 20 let nudimo tolmačenje in prevajanje v ruski jezik ter organiziramo tečaje ruščine za vse generacije.

Dejavnosti Ruskega ekspresa stalno razvijamo, nadgrajujemo in smiselno dopolnjujemo.

Pričeli smo z organizacijo (poleg jezikovno-kulturnih potovanj Gremo v Rusijo!) tematskih potovanj v Rusijo, ki so namenjena vsem ljubiteljem ruske kulture in jezika! Potovanje po našem avtorskem programu Literarna Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, po poteh Puškina in Dostojevskega, že postala prava uspešnica!

V Ruskem ekspresu počnemo tisto, kar imamo radi, najbolje znamo in obvladamo. Združujemo namreč znanje in izkušnje naravnih govorcev ruščine in domačih strokovnjakov.

Zakaj to počnemo? Zato, ker ruščina nas spremlja od samega rojstva, smo ruski jezik pridno izpopolnjevali na ruskih univerzah. In seveda zato, ker nas stalni stik in delo z maternim jezikom in Rusijo resnično veseli, zadovoljstvo in očitni napredek vas, naših strank, pa potrjuje, da počnemo pravo in koristno stvar.

V Slovenijo smo pripeljali tudi delček ruske kulture-tradicionalne ruske babuške -matrjoške, ki jih je zdaj mogoče dobiti v naši ruski trgovini poleg knjig in učbenikov za učenje ruščine. Prepričani smo, da to novico boste z veseljem sprejeli vsi ljubitelji ruskega jezika in poznavalci ruske kulture.

Ne smemo pozabiti na ruske kulturne in potopisne večere ter ruske čajanke, ki jih skrbno pripravljamo in izvajamo z namenom boljšega razumevanja ruske kulture, tradicij in ruske duše.

Naše poslovne stranke, kupci in sopotniki upravičeno zahtevajo od nas najbolj kakovostne storitve. In dejstvo, da so nam ostajajo zvesti je najboljše dokazilo, da so z našim delom zadovoljni.

Postanite naš partner in prijatelj tudi vi! Vabljeni v družbo Ruskega ekspresa, kajti prepričana sem, da bo vsak od vas našel nekaj zanimivega in koristnega zase!

Bi nas želeli kaj vprašati?