Ruska spletna trgovina

Privoščite si udobno nakupovanje ruskih spominkov in knjig

divider grunge bottom

Pozdravljeni, dragi ljubitelji Rusije, ruskega jezika in kulture!

Privoščite si udobno in varno nakupovanje iz naslonjača. Uspelo nam je pripeljati sodobno knjižno gradivo priznanih ruskih založb, namenjeno učenju ruskega jezika in branju v ruščini. Gradivo je primerno tako za začetnike kot prave mojstre, pa tudi za vas, ki ste se ruščine učili pred leti in bi svoje znanje radi osvežili. V Slovenijo pa smo pripeljali tudi mali delček ruske kulture – ruske tradicionalne matrjoške (babuške), ki jih je zdaj mogoče dobiti v naši spletni trgovini. Prepričani smo, da boste novico z veseljem sprejeli vsi ljubitelji ruskega jezika in poznavalci ruske kulture.

Vabljeni k nakupu!

Ročno poslikane ruske babuške

Bogata izbira ruskih knjig

Varen nakup, hitra dostava

Pogosta vprašanja

zdelke lahko izbiramo na 2 načina:
Na desni strani zgoraj je okence za iskanje. Če želite hitro najti določen izdelek, morate v okence vpisati iskano besedo (npr. “učbenik za začetnike” ali “babuška” ) in klikniti na gumb “Išči”. Izpisali se bodo izdelki, ki vsebujejo iskano besedo.

V levem zgornjem kotu e-trgovine se nahaja glavni meni, kjer najprej izberete glavno skupino, nato še izberete podskupino in kliknete na želeno povezavo. Odprla se bo stran z izdelki. Vsak izdelek ima sliko in osnovne podatke.

Našli ste ustrezni izdelek. Kako naprej? Zelo enostavno je! S klikom na gumb “V košarico” dodamo izbrani izdelek v nakupovalno košarico. Če želite kupiti več kot en izdelek – ne pozabite vpisati ustrezno število v okence “Količina”. Zdaj je izdelek dodan v nakupovalno košarico. Vsebino le tej lahko vidite v zgornjem desnem delu spletnega mesta.

 
Če želite pregledati ali spremeniti vsebino nakupovalne košarice, kliknite na gumb “Košarica” v desnem zgornjem oknu.  Se bo odprla stran z pregledom izbranih izdelkov. Že izbranim izdelkom lahko spreminjate količino, jih izbrišete iz košarice (gumb “Odstrani”)  ali jim dodajate nove izdelke (pritisnite gumb “Nadaljuj z nakupi”). 

Zdaj morate izpolniti naročilnico z navedbo vaših osnovnih podatkov. Z zvezdico označene podatke so obvezne za izpolnjevanje, zato vas prosimo, da jih zelo skrbno in pravilno izpolnite. S klikom na gumb “Oddaj naročilo” boste naročili izdelke. Pred tem še morate soglašati s Splošnimi pogoji poslovanja (preberite Pogoje poslovanja ter odkljukajte okence zraven, če ste z njimi strinjate).

Kmalu zatem, ko ste oddali svoje naročilo, boste na vaš e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi, prejeli potrdilo o prejetem naročilu. Vaše naročilo v elektronski obliki se bo shranilo v naši podatkovni bazi.

Če ste po opravljenem postopku nakupa ugotovite, da ste nam posredovali napačne podatke (ali bi želeli spremeniti naslov prejemnika pošiljke), bo potrebno takoj sporočiti spremembo podatkov na e-mail: info@ruski-ekspres.com

Naročeno blago vam bomo poslali po pošti. Plačate lahko po predračunu. V nekaterih primerih naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno, vendar le po predhodnem dogovoru z nami.

Cene knjig ne vključujejo stroškov dostave blaga. Strošek dostave blaga, ki ga obračunavamo po veljavnem ceniku poštnih storitev, se vam prišteje k znesku naročila. Dostavo za Ruski ekspres d.o.o. opravlja Pošta Slovenije in za svoje storitve tudi zaračuna poštnino po svojem veljavnem ceniku. Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo, odvisen je od teže naročenega blaga. Povprečni stroški pakiranja in poštnine za pošiljke do 2 kg znašajo cca 3,60 EUR.

Vse cene so izražene v evrih (€) in vsebujejo DDV. Cene ne vključujejo stroškov dostave blaga. Povprečna poštnina za pošiljke do 2 kg znaša cca 3,60 EUR.

Naročene izdelke, ki so na zalogi, boste prejeli v roku 2-5 dneh od datuma naročila. Večino izdelkov imamo na zalogi. V primeru, da izdelka trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili o tem, kdaj bo izdelek dobavljiv. Ker izdelke dobavljamo iz tujine, naročanje le teh po navadi traja 3 do 6 tednov. V tem času bomo vas sproti obveščali o poteku naročila in možnem datumu dostave naročenega blaga.

Kot kupec imate pravico, da v 15 dneh od sprejem blaga podjetju Ruski ekspres pisno sporočite o svojem odstopu od pogodbe na e-mail: info@ruski-ekspres.com ali po pošti na naslov: Ruski ekspres d.o.o., Proletarska cesta 4, 1000 Ljubljana. 

Nato morate izdelke vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem obvestilu, s tem da sami boste krili neposredne stroške vračila. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, nerabljeno, v originalni embalaži. Vrnjenemu blagu mora biti priložena kopija originalnega računa, ki ste ga dobili ob naročenih izdelkih. Celotno kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 15 dneh od sprejema pošiljke z vrnjenim blagom.

Ruski ekspres vam želi prijetno nakupovanje.
Za dodatne informacije smo vam na voljo na: info@ruski-ekspres.com in na tel. številki 01/ 546 54 56

Imate vprašanje?