Šatulja. Knjiga za branje in učenje ruščine. USPEŠNICA!

23,90 

ikona a1

Šatulja. Knjiga za branje in učenje ruščine. USPEŠNICA!

Spoštovani ljubitelji ruščine! Ponuja se vam izredno dobro branje v ruskem jeziku!

Na kaj pomislite ob besedi šatulja? Morda na lepo škatlico ali skrinjico, v kateri se nahajajo najrazličnejše dragocenosti in lepe stvari?

Takšna je tudi »naša Šatulja«, ki nosi ime ШКАТУЛКА (kar po slovensko pomeni šatulja). Knjiga je namreč pravi zaklad za vse tiste, ki se ruskega jezika šele začenjate učiti in za vse tiste, ki rusko že znate in bi radi utrdili svoje znanje. Ne glede na to, v katero skupino spadate, pa vam zagotavljamo, da se boste ob branju te knjige ne le učili, ampak tudi neizmerno zabavali in nasmejali do solz!

Bi radi osvojili ali obnovili znanje ruske slovnice, obogatili svoj besedni zaklad in se ob tem zabavali?
Knjiga nas na 224 straneh preko branja več kot 100 raznovrstnih besedil popelje skozi temeljna poglavja ruske slovnice. In le kdo bi si mislil, da je učenje ruske slovnice lahko tako zanimivo?

Knjigo namreč odlikuje tematska in žanrska pestrost tekstov, saj v njej najdemo zabavne anekdote, članke iz ruskih časopisov in revij ter pravljice iz različnih koncev sveta. Vsa besedila so adaptirana in prirejena za preprostejše branje v ruščini, poleg besedil pa najdemo tudi prevode besed v angleščini. Skratka, knjiga je odlična kombinacija zabave in učenja!

Ne glede na to, ali boste knjigo kupili zase ali pa jo boste poklonili nekomu drugemu, vam obljubimo, da vam ne bo žal, kajti čaka vas obilo zanimivega branja plus učenje ruskega jezika!

Priporočamo!

Število strani: 224
Format: 16,5 x 20,5

23,90 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email