Politika zasebnosti

Ruski ekspres d.o.o. spoštuje vaše pravice in se zavezuje k spoštovanju vaše pravice do zasebnosti in spoštovanju veljavne zakonodaje, ki ureja področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov.
Spletna stran www.ruski-ekspres.com je v lasti podjetja Ruski ekspres, poslovne storitve, d.o.o.

Pri izvajanju naših dejavnosti preko spletne strani smo zavezani k spoštovanju zakonov in predpisov, ki urejajo področje zasebnosti in varstva osebnih podatkov in poslujemo v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov GDPR.

V podjetju Ruski ekspres d.o.o. se zavezujemo, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko naše spletne strani ruski-ekspres.com, uporabljeni v skladu s to Izjavo, da vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam, razen v zakonsko določenih primerih.

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam preko spletne strani, po e-pošti ali drugače ponudite katerikoli osebne podatke, bomo skladno z uredbo GDPR spoštovali vašo zasebnost.

Naša politika glede varovanja podatkov je sledeča:
-uporabnike natančno seznanimo s tem, kako in za kaj bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce;
-ti podatki niso nikoli dostopni tretjim osebam;
-podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba;
-naše baze redno preverjamo in ažuriramo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

Vaši podatki za splošno javnost niso dostopni. Ker je skrb za podatke vrednota, bomo vaše osebne podatke varovali v skladu z veljavnimi predpisi in z visoko stopnjo odgovornosti.

Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Ruski ekspres d.o.o.

Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani ruski-ekspres.com se na spletnem strežniku avtomatsko shranjuje dnevniške datoteke spletnega strežnika (npr. IP številka – številka, ki identificira posamezen računalnik oz. drugo napravo na spletu, čas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo za namen analize, ki nam omogoča izboljšanje vsebin in uporabniške izkušnje na naši spletni strani ter vodenja statistike obiskov na naši spletni strani.

Podjetje Ruski ekspres d.o.o. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Odjava

Če ne želite več sprejemati naših sporočil po elektronski pošti, se lahko kadarkoli  z enim klikom odjavite z liste prejemnikov ali nas o tem obvestite pisno na info@ruski-ekspres.com. 

Hramba vaših podatkov

Vaše podatke bomo hranili tako dolgo, dokler je vaš račun aktiven ali dokler je to potrebno, da vam zagotavljamo kakovostne storitve. Vaše podatke lahko hranimo tudi še po tem, ko prenehate uporabljati storitve oz. dokler ne prekličete vašega soglasja. Vaše podatke bomo hranili in jih po potrebi uporabili za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti ali za reševanje morebitnih sporov.

Spremembe Izjave o zasebnosti

Pridržujemo si pravico, da pričujočo Izjavo o zasebnosti po potrebi občasno prilagodimo dejanskim razmeram in veljavni zakonodaji s področja varstva osebnih podatkov. O morebitnih bistvenih spremembah vas bomo v tem primeru predhodno obvestili z objavo na naši spletni strani ali po elektronski pošti.

Kontakt

Če imate vprašanja glede varstva zasebnosti ter za dodatna pojasnila nam pišite na e-poštni naslov info@ruski-ekspres.com

V Ljubljani, 10.5.2018