Mnenja naših zadovoljnih strank

Dober glas seže v deveto vas!

To so vtisi in mnenja zadovoljnih sopotnikov, ki so skupaj z Ruskim ekspresom potovali v Rusijo. Hvala za zaupanje, iskrene pohvale in visoko oceno našega dela. Se bomo tudi v prihodnje potrudili za vaše čudovite ruske počitnice in upravičili vaše zaupanje. Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Matej in Katarina Ruski ekspres potovanje Rusija Moskva in Sankt Peterburg

Se vam lepo zahvaljujeva za super izlet v Rusijo, izvrsten program, brezhibno organizacijo in srčno vodenje. Nama je bilo pa obema z vami in vašim Ruskim ekspresom zelo lepo in udobno. Komaj že čakava, da greva spet v Rusijo, ponovno z vami!

Matej in Katarina
Potovanje Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, 2019
Lili in Bojan P.

Na Ruski ekspres sem se obrnila na priporočilo prijateljev, ki so z vami potovali in so bili zelo zadovoljni. Bi priporočila to prelepo izkušnjo z Olgo in Kristino vsem, ki vas Rusija in ruska kultura privlači, pa niste čisto sigurni ali je to za vas prava izbira. Ne bo vam žal - bilo je doživeto, slikovito in skrbno pripravljeno, poskrbljeno za vsako malenkost… neprecenljivo!

Lili in Bojan P.
Potovanje Rusija v času romantičnih belih noči, junij 2019
Tanja in Joze Buzeti

Naša Laura se je vrnila domov popolnoma srečna! Navdušena je nad vami osebno in celotnim potovanjem v Rusijo, nad bivanjem v udobnem hotelu v središču mesta, nad kakovostjo ruske hrane na poti, za katero ste tako dobro poskrbeli in samo energijo celega potovanja.

Tanja in Jože Buzeti,
Rusija za dijake GFML Ljutomer, prvomajske počitnice v Rusiji, 2017
Igor in Valentina Bevc 1

Olga in Kristina! Z vami je bilo potovanje več kot odlično, od prve jutranje kavice na Dolgem mostu v Ljubljani, pa vso pot do Moskve in St. Peterburga. Veseliva se ponovnega snidenja z vami še na kakšnem dobrem potovanju!

Igor in Valentina Bevc,
Potovanje v Rusijo v času romantičnih belih noči, junij 2019
Barbara in Josko ruski ekspres rusija potovanja sankt peterbur in moskva potovanje v moskvo

Ne najdeva besed, kako bi se zahvalila za odlično vodeno in izpeljano potovanje v Rusijo. Bilo je nad pričakovanji! Vašo butično agencijo Ruski ekspres priporočava prijateljem.

Barbara in Jožko Dornik
Potovanje Rusija, dve carski prestolnici: Moskva in St. Peterburg, 2019
Valerija odlicno potovanje v Rusijo z Ruskim ekspresom1

Vašo agencijo Ruski ekspres toplo priporočam, saj Rusija pred tem potovanjem ne bi bila moja prva izbira počitnic. Zdaj pa sem, zlasti po vaši zaslugi, prepričana in odločena, da se v Rusijo zagotovo še vrnem.

Valerija Zorko,
Potovanje Rusija: Moskva, St. Peterburg in Veliki Novgorod, 2017
Doris Bordon

Barvit program, presenečenja na poti, okusna ruska hrana, udobni hoteli in krasne vodičke, ki so nam opisovale zgodovinska dogajanja tako doživeto, da si bil resnično s srcem in dušo tam.

Doris Bordon
Potovanje Rusija: Moskva in Peterburg v času belih noči, 2019
marijana in dusan

Izbrali ste čudovite ruske kraje za ogled! V nepozabnem spominu bo ostal St. Peterburg s svojimi palačami, spomeniki in kanali ter dih jemajoči park Petergof. Imeli ste zelo prijetni ruski vodički z ogromno znanja, katerega sta podajali na razumljiv način.

Marjana in Dušan
Potovanje Carska Rusija: Moskva in St. Peterburg, 2019
Stanislav in Marijana Lubej ruski ekspres potovanje v rusijo sankt peterburg puskin moskva

Spoštovana ga. Olga! Prvič se oglašam kakšni turistični agenciji po končanem potovanju. Moram vas pohvaliti, kajti takšne organizacije brez napake še na potovanju nisem doživel, vse je bilo na najvišjem nivoju.

Stanislav in Marijana Lubej,
Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg, 2018