Mnenja

Potovanje v Rusijo, na katerem z vso skrbjo in srcem poskrbijo za svoje potnike

Lili in Bojan P.

Na vašo potovalno agencijo Ruski ekspres sem se obrnila zaradi priporočila svojih prijateljev, ki so že z vami potovali in so bili zelo zadovoljni.

Sem že ob prvem stiku z go. Olgo začutila njen pozitivni odnos do nas, potnikov, in sem bila takoj prepričana, da je to “ta pravo”. Iskala sem namreč darilo za izpolnitev dolgoletne moževe želje videti Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg. Z veseljem sva odšla skupaj z Ruskim ekspresom na to pot.

Skozi potovanja je najino zadovoljstvo in navdušenje samo le raslo. Moram povedati, da je ga. Olga resnično z vso skrbjo in srcem poskrbi za svoje potnike. Potovanje obogati z lastnimi izkušnjami in poznavanjem svojega domačega okolja. In tako sva z možem doživela najino prvo potovanje v Rusijo v času romantičnih belih noči. Ja, to pomeni, da skoraj zagotovo ne zadnje.

Bilo je še toliko bolj doživeto, slikovito in skrbno pripravljeno, poskrbljeno za vsako malenkost …in še presenečenja na poti, ki jim sama Olga pravi »moji ruski bonbončki presenečenja«, ko nam pokaže nekaj zanimivega, česar sploh ni bilo v programu … res neprecenljivo.

Bi resnično priporočila to prelepo izkušnjo z Ruskim ekspresom vsem, ki vas Rusija in ruska kultura privlači, pa niste čisto sigurni ali je to za vas prava izbira. In seveda vsem vam, ki morebiti še niste pomislili ali pa ne veste, kaj in koliko ima ta mogočna in raznolika država pokazati. Prepričana sem, da vam na poti z gospo Olgo in Kristino ne bo žal in bi se ob tej priložnosti njej in ekipi Ruskega ekspresa, ki se je marljivo trudila za nas, iskreno zahvalila.

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Ostala mnenja

Matej in Katarina Ruski ekspres potovanje Rusija Moskva in Sankt Peterburg

Hvala za super izlet v Rusijo!

Tanja in Joze Buzeti

Če so srečni in zadovoljni naši otroci, smo tudi mi starši. Hvala za izlet v Rusijo!

Igor in Valentina Bevc 1

Hvala za edinstvene ruske počitnice v Rusiji!

Barbara in Josko ruski ekspres rusija potovanja sankt peterbur in moskva potovanje v moskvo

Potovanje v Rusijo je bilo nad najinimi pričakovanji!

Valerija odlicno potovanje v Rusijo z Ruskim ekspresom1

Po vaši zaslugi prepričana in odločena, da se v Rusijo zagotovo še vrnem!

Doris Bordon

S tako dobro agencijo, kot je Ruski ekspres še nisem potovala!