Pripravite kovčke! Gremo v Rusijo!

Odkrivajte čare Rusije z Ruskim ekspresom

divider grunge bottom

Pridružite se nam na potovanjih v Rusijo!

Spoštovani ljubitelji dobrih potovanj! Vabimo vas na edinstvena potovanja ter ekskurzije v Rusijo: Moskvo, St. Peterburg ter v druga ruska mesta. Se bomo kot vedno potrudili in vam ponudili najboljšo rešitev za vaš “rusko obarvani” poletni dopust ali zimske počitnice. Vabljeni!

Vsebinsko bogati avtorski programi

Zanimivi, razgibani, vsebinsko bogati programi počitnic v Rusiji po privlačnih cenah s poglobljenim vpogledom v rusko zgodovino, kulturo in številne naravne znamenitosti. Pripravite se na prave ruske dogodivščine!

Transparentne cene brez skritih stroškov

V ceno potovanja so vključeni vsi ogledi, ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, kakovostni hoteli na dobrih lokacijah, direktni let v iz Brnika in vodenje vrhunskih vodnikov na poti. Čakajo nas le prijetna presenečenja!

Zagotovljena kakovost potovanj

Avtorska potovanja so preverjena, plod našega lastnega dela in skrbnih načrtovanj. Zato so maksimalno udobje na poti, edinstvena doživetja, gastronomski užitki in vaše zadovoljstvo zagotovljeni. Prepričajte se sami!

Prihajajoča potovanja

Ni potovanj za prikaz.

Kaj o nas menijo naše drage stranke?

Se vam lepo zahvaljujeva za super izlet v Rusijo, izvrsten program, brezhibno organizacijo in srčno vodenje. Nama je bilo pa obema z vami in vašim Ruskim ekspresom zelo lepo in udobno. Komaj že čakava, da greva spet v Rusijo, ponovno z vami!

Matej in Katarina Ruski ekspres potovanje Rusija Moskva in Sankt Peterburg

Matej in Katarina

Potovanje Rusija: Moskva in Sankt Peterburg, 2019

Na Ruski ekspres sem se obrnila na priporočilo prijateljev, ki so z vami potovali in so bili zelo zadovoljni. Bi priporočila to prelepo izkušnjo z Olgo in Kristino vsem, ki vas Rusija in ruska kultura privlači, pa niste čisto sigurni ali je to za vas prava izbira. Ne bo vam žal - bilo je doživeto, slikovito in skrbno pripravljeno, poskrbljeno za vsako malenkost… neprecenljivo!

Lili in Bojan P.

Lili in Bojan P.

Potovanje Rusija v času romantičnih belih noči, junij 2019

Naša Laura se je vrnila domov popolnoma srečna! Navdušena je nad vami osebno in celotnim potovanjem v Rusijo, nad bivanjem v udobnem hotelu v središču mesta, nad kakovostjo ruske hrane na poti, za katero ste tako dobro poskrbeli in samo energijo celega potovanja.

Tanja in Joze Buzeti

Tanja in Jože Buzeti,

Rusija za dijake GFML Ljutomer, prvomajske počitnice v Rusiji, 2017

Olga in Kristina! Z vami je bilo potovanje več kot odlično, od prve jutranje kavice na Dolgem mostu v Ljubljani, pa vso pot do Moskve in St. Peterburga. Veseliva se ponovnega snidenja z vami še na kakšnem dobrem potovanju!

Igor in Valentina Bevc 1

Igor in Valentina Bevc,

Potovanje v Rusijo v času romantičnih belih noči, junij 2019

Ne najdeva besed, kako bi se zahvalila za odlično vodeno in izpeljano potovanje v Rusijo. Bilo je nad pričakovanji! Vašo butično agencijo Ruski ekspres priporočava prijateljem.

Barbara in Josko ruski ekspres rusija potovanja sankt peterbur in moskva potovanje v moskvo

Barbara in Jožko Dornik

Potovanje Rusija, dve carski prestolnici: Moskva in St. Peterburg, 2019

Vašo agencijo Ruski ekspres toplo priporočam, saj Rusija pred tem potovanjem ne bi bila moja prva izbira počitnic. Zdaj pa sem, zlasti po vaši zaslugi, prepričana in odločena, da se v Rusijo zagotovo še vrnem.

Valerija odlicno potovanje v Rusijo z Ruskim ekspresom1

Valerija Zorko,

Potovanje Rusija: Moskva, St. Peterburg in Veliki Novgorod, 2017

Barvit program, presenečenja na poti, okusna ruska hrana, udobni hoteli in krasne vodičke, ki so nam opisovale zgodovinska dogajanja tako doživeto, da si bil resnično s srcem in dušo tam.

Doris Bordon

Doris Bordon

Potovanje Rusija: Moskva in Peterburg v času belih noči, 2019

Izbrali ste čudovite ruske kraje za ogled! V nepozabnem spominu bo ostal St. Peterburg s svojimi palačami, spomeniki in kanali ter dih jemajoči park Petergof. Imeli ste zelo prijetni ruski vodički z ogromno znanja, katerega sta podajali na razumljiv način.

marijana in dusan

Marjana in Dušan

Potovanje Carska Rusija: Moskva in St. Peterburg, 2019

Spoštovana ga. Olga! Prvič se oglašam kakšni turistični agenciji po končanem potovanju. Moram vas pohvaliti, kajti takšne organizacije brez napake še na potovanju nisem doživel, vse je bilo na najvišjem nivoju.

Stanislav in Marijana Lubej ruski ekspres potovanje v rusijo sankt peterburg puskin moskva

Stanislav in Marijana Lubej,

Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg, 2018

Pogosta vprašanja

Tako je. Za vstop v državo potrebujete vizo, ki vam jo lahko uredimo v Ruskem ekspresu. V kolikor bi jo želeli sami pridobiti, vam seveda prepuščamo tudi to možnost.
Ruski ekspres ponuja veliko različnih potovanj, ustvarjena za vsakogar. V kolikor vas zanimajo bolj ležerna potovanja, izberite eno izmed naših najbolj priljubljenih potovanj, na primer Prvomajske počitnice v Moskvi in Sankt Peterburgu. Če vas zanimajo dogodivščine v bolj odročnih krajih, vam priporočamo potovanje Velika Sibirska avantura ali oddih na Kamčatki. Ste bolj zimski tip človeka? Potem je za vas primerno potovanje Ruska zimska pravljica. Ste še vedno v dilemi? Pokličite nas!
Tukaj vam ne moremo ponuditi pravega odgovora, saj je Rusija čudovita v vseh letnih časih. Spomladi vam predlagamo ogled prvomajske Rusije, če vas zanimajo romantične bele noči, se nam pridružite poleti. Jesensko obarvana potovanja so primerne za vse, ki se radi izognejo največjim turističnim gnečam, pozimi pa obiščite ruskega dedka mraza in novoletne jelke.
V primeru, da imate intoleranco na določeno živilo, nam to prosim ob prijavi sporočite, saj vam bomo le tako lahko zagotovili primerno nadomestilo na naših skupnih kosilih/večerjah. Predlagamo tudi, da si živila, na katere ste navajeni, prinesete s seboj, saj v Rusiji trgovine na tem področju še niso založene po evropskih standardih.
Vsekakor! Na našem potovanju bomo imeli vsaj nekaj časa, namenjenega prostemu raziskovanju. Ko pa že dodobra razkažemo mesto, vam navadno pustimo še nekoliko več časa za zadnje oglede in nakupe spominkov. P.S. Pokažemo vam tudi skrite kotičke za vse, ki bi želeli zapraviti še zadnje rublje.

Povpraševanje

Galerija