Tečaji ruščine za otroke | Vabljeni v svet ruskih pravljic, pesmic in ruske kulture | Ruščina za otroke

Ruski jezik za otroke. Ucenje ruscine za otroke.

Dragi starši! Želite si, da bi vaš otrok govoril rusko?

Če imate radi izzive, se radi srečujete z zanimivimi in oddaljenimi kulturami, če ruščino doživljate na poseben način in bi radi popeljali svoje otroke v pravljičen, čudovit in razburljiv svet ruske kulture, pravljic in pesmi, vas vabimo k vpisu v tečaje ruskega jezika za otroke

V Ruskem ekspresu skozi celo leto izvajamo tečaje ruskega jezika in Pravljične ruske urice za otroke od 5. leta starosti.

Učenje ruščine za otroke se bo odvijalo 1x tedensko po 1 do 1,5 šolsko uro. Toplo vabljeni v čudovit svet ruščine za otroke!
 
Ruski jezik je eden najbolj razširjenih jezikov po svetu, govori ga kar 180 milijonov ljudi, znanje ruščine kot enega najlepših slovanskih jezikov pa tako predstavlja veliko prednost.

Vaši otroci bodo poleg samega jezika spoznavali tudi rusko glasbo, znamenite ruske pravljice, risanke, filme in rusko folkloro.

Otrokom bomo povedali o zgodovini Rusije, o ruskih carjih in caričnah, o ruskem običaju pitja čaja. Otroci bodo znali na zemljevidu pokazati glavno mesto Rusije Moskvo, ruski dragulj Sankt Peterburg.

Ter
 skrivnostno Sibirijo, kjer živi mogočni ruski tiger in najnižje zimske temperature dosežejo kar 56 stopinj pod ničlo. Otrokom bomo približali zgodovino prelepih ruskih babušk matrjošk, spoznali bomo samovar –  znameniti ruski čajnik, skupaj pa bomo narisati živali, ki živijo globoko v Sibiriji in ob znamenitem in najbolj globokem na svetu sladkovodnem Bajkalskem jezeru.

Na koncu šolskega leta bomo imeli zaključni ruski večer, ki se bo odvijal v jezikovni šoli Ruski ekspres in na katerega bomo povabili starše, sestrice in bratce, babice in dedke. Otroci nam bodo pokazali, kaj so se naučili in zapeli krajše ruske pesmice.

Vabljeni v svet ruščine za otroke! Vpisi v celoletni tečaj ruščine za otroke že potekajo. Možnost plačila na obroke.

Več o tečajih, urnikih in cenah: Izberite svoj tečaj ruščine!

Za več informacij o tečaj ruskega jezika za otroke nam pišite ali pokličite na: 031 662 073. Vabljeni! 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zadnji prispevki

Updating Video Card Drivers on a PC

How to Uninstall NVIDIA Drivers on Windows 10, 8, 7

How to split the screen on Windows 10

Can You Change Your Motherboard without Reinstalling Windows 10?

Candy Crush Soda Saga Mod Apk Hack, Unlimited Moves v1 229 5

How To Check For Viruses