Ruščina za začetnike | Jesenski tečaji na daljavo | Učenje ruščine iz naslonjača

tecaji ruscine v ljubljani ruscina na daljavo ruski ekspres tecaji ruskega jezika jezikovne sole celje

Spoštovani poznavalci Rusije, ruskega jezika in kulture! 
Vabimo vas k vpisu v program Tečaji ruščine na daljavo! Tečaje ruščine bomo izvajali preko spleta, zato ni pomembno, kje je vaš dom – v Ljubljani, Mariboru, Celju, Postojni ali v majhni vasici, kjer sploh ni jezikovnih šol.  
 
Pridružite se nam na spletnih tečajih ruščine, kjer se bo začelo ali nadaljevalo vaše razburljivo potovanje v svet znanja ruskega jezika. Z veseljem vas obveščamo, da nadaljujemo z izvedbo tečajev ruščine za popolne začetnike. Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja ruskega jezika – pričeli bomo od samega začetka – postopoma, sproščeno in na zanimiv način. 

Jezikovni tečaji v Ruskem ekspresu letos potekajo prilagojeno situaciji in navodilom NIJZ. Za nas ter prav tako za vas, naše bodoče tečajnike, je seveda pomemben osebni stik in delo učitelja s tečajniki v učilnici. In takšen pouk v naših učilnicah bomo izvajali takoj, ko bo mogoče.  

Trenutno skupinske tečaje ruščine v učilnicah ne izvajamo (razen individualnih tečajev ruskega jezika in pouka v parih), zato bomo tečaj ruščine izvajali na daljavo preko spletne aplikacije ZOOM.  
 
Vsa navodila glede namestitve brezplačne spletne aplikacije ZOOM, povezavo na pouk ruščine v vaši skupini in vsa tehnična navodila dobite na vaš e-mail po prijavi na jezikovni tečaj. 

Pridružite se nam na tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše razburljivo potovanje v svet znanja svetovnega jezika. Z individualnim tečajem lahko pričnemo takoj. 

Z znanjem ruščine lahko prepotujemo skoraj pol sveta. In prav gotovo vam bo dobro znanje ruskega jezika utrlo pot do novih poznanstev in pomembnih poslov. Ne odlašajte in sprejmite nov izziv! 

Vabljeni na ruščino v jezikovno šolo Ruski ekspres!  
Smo specialisti za ruščino

Več o tečajih, urnikih in cenah: Izberite svoj tečaj ruščine!

Za več informacij o tečajih ruskega jezika nam pišite ali pokličite na: 031 662 073. Vabljeni! 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zadnji prispevki

Updating Video Card Drivers on a PC

How to Uninstall NVIDIA Drivers on Windows 10, 8, 7

How to split the screen on Windows 10

Can You Change Your Motherboard without Reinstalling Windows 10?

Candy Crush Soda Saga Mod Apk Hack, Unlimited Moves v1 229 5

How To Check For Viruses