Ruščina je enostavna! (Russian in an Easy Way). Poslovna ruščina + CD

36,00 

ikona a1

Imate premalo časa za poglobljeno učenje poslovne ruščine? Vaše delo vam ne dopušča obiska daljših tečajev ruskega jezika? Bi radi čim prej pod vodstvom učitelja ruščine ali samostojno začeli uporabljati osnove poslovne ruščine?

Za vas imamo odlično rešitev!

Pred vami je začetni tečaj pogovornega ruskega jezika za poslovneže – popolne začetnike, ki obvladate angleški jezik. Nenadomestljiv pripomoček za vas, ki potrebujete “hitro” znanje poslovne ruščine za takojšnjo uporabo! In kar je pomembno – brez odvečne ruske slovnice!

Primeren je tako za samostojno učenje kot za delo v skupinah pod vodstvom predavatelja ali za tečaje poslovne ruščine v podjetjih. Spoznali boste okoli 700 novih zelo uporabnih ruskih besed (s prevodom v angleščino) in osnove ruske slovnice s kratkimi obrazložitvami v angleškem jeziku. Znanje ruskega jezika po tečaju bo na osnovni ravni (A1).

Nadvse odličen učbenik poslovne ruščine za vaše preprosto sporazumevanje z ruskimi partnerji!

Pomoč v obliki CD-ja – izkoristite čas, ko se peljete z avtom: poslušajte CD in nadgrajujte svoje znanje ruščine!

Priloženi MP3  vsebuje tekste iz učbenika – preberite besedilo, poslušajte tekst v ruščini ter hitro in zanesljivo nadgrajujte znanje poslovnega ruskega jezika.  

Učbenik, ki zagotavlja preverjeno dobre razultate!
Če poslujete z Rusijo ali se pripravljate na vstop na ruski trg – to knjigo enostavno morate imeti! 
 

36,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email