Poslovni stiki. Učbenik ruščine za poslovne ljudi +CD.

28,00 

ikona a1

Predstavljamo vam nov učbenik z naslovom Poslovni stiki, namenjen učencem z začetnim znanjem ruščine, ki bi ga želeli nadgradili v poslovne namene. Uporabljate ga lahko za individualno učenje ruskega jezika ali za učenje ruščine s predavateljem. Vsebuje vzporedne komentarje v angleščini, zaradi česar je praktičen in udoben za uporabo in pripomore k učinkovitemu učenju jezika. 

Učbenik poslovne ruščine Poslovni stiki je zasnovan kot skupek sporazumevalnih okoliščin s precejšnjo mero usposabljanja za poslovni pogovor. Vsebuje veliko materiala za branje, ki podpira pridobivanje ruskega poslovnega jezika.

Poudarek je na besedišču, ki je relevantno za poslovna potovanja kot tudi za razne uradne in pisarniške situacije. Nova snov je predstavljena v obliki dialogov, sledijo vaje slušnega razumevanja, krajši dialogi v ruščini in situacije primerne za funkcionalno uporabo ruskega jezika. V vsaki enoti so poleg besedišča in slovnice tudi kulturne vsebine in daljši pisni sestavki. Vsako poglavje vsebuje dialoge in vaje za razvijanje govornih veščin v ruskem poslovnem svetu in vaje za slušno razumevanje. Ta del vsebuje avtentične primere poslovne korespodence in vaje pisnega izražanja v ruskem jeziku.

Uvodni del vsebuje slovnične preglednice, ki služijo kot kratek pregled slovnice. Vsako poglavje pa vključuje kratek povzetek v rubriki »Kaj znamo povedati« in kratek povzetek slovnice.

 

 

28,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email