Ruščina je enostavna! Delovni zvezek k učbeniku poslovne ruščine.

21,00 

ikona a1

Pred vami je delovni zvezek k učbeniku ruskega jezika za poslovneže – popolne začetnike, ki obvladajo angleščino.
Nenadomestljiv pripomoček za vas, ki potrebujete “hitro” znanje poslovne ruščine za takojšnjo uporabo! In kar je pomembno – brez odvečne ruske slovnice!

Delovni zvezek se uporablja vzporedno z učbenikom Ruščina je enostavna ter tudi po končanem tečaju za ponavljanje snovi in utrjevanje ruske slovnici.

Primeren je tako za samostojno učenje kot za individualno učenje, delo v skupinah pod vodstvom predavatelja ali za tečaje poslovne ruščine v podjetjih. Spoznali boste okoli 700 novih zelo uporabnih ruskih besed (s prevodom v angleščino) in osnove ruske slovnice s kratkimi obrazložitvami v angleškem jeziku. Znanje ruskega jezika po tečaju bo na osnovni ravni (A1).

Nadvse odličen učbenik poslovne ruščine za vaše preprosto sporazumevanje z ruskimi partnerji!

Рабочая тетрадь является частью учебного комплекса по русскому языку «Русский – это просто. Учебник», предназначенного для англоговорящих иностранных специалистов. Она дополняет и расширяет материал учебника. Рекомендуется использовать как параллельно с основным учебником, так и для повторения и закрепления материала после завершения работы с основным курсом.

Для индивидуальных занятий в рамках начального разговорного курса на 40-60 часов.

Število strani: 216
Format: 60*90/8

21,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email