Irkutsk. Bajkalsko jezero +DVD. Zbirka "Potujemo po Rusiji"

20,00 

ikona b1

Irkutsk. Bajkalsko jezero. Priročnik »Irkutsk. Bajkalsko jezero« učence seznanja z zgodovino, arhitekturo in kulturnim življenjem Irkutska, mesta, ki je odigralo pomembno vlogo v času, ko so prvi raziskovalci osvajali Sibirijo, Daljni vzhod in Ameriko.

Spoznajte eno izmed najčudovitejših sladkovodnih jezer na svetu, sibirski biser, Bajkalsko jezero!


Serija priročnikov za spoznavanje ruske kulture in učenje ruščine »Potujemo po Rusiji«

Serija raznovrstnih učnih priročnikov »Potujemo po Rusiji« zajema 7 knjižic z nalogami in besedili ter DVD-zgoščenke s skupno več kot 6 ur trajajočimi filmi.
Besedila v knjižicah se navezujejo na rusko zgodovino, kulturo in načine življenja v starih ruskih mestih, kot so Moskva, Pskov, Novgorod, Smolensk, Kaluga, Suzdal, Rostov in Vladimir, ki so odigrala pomembno vlogo pri vzpostavitvi in krepitvi ruske državnosti.

Knjižici »Sankt Peterburg« in »Moskva − prestolnica Rusije« predstavita zgodovino in svojstveni arhitekturni podobi dveh ruskih prestolnic. Vsa besedila v priročniku temeljijo na besedišču, ki zajema družbeni način življenja v Rusiji in sociološko-kulturološko leksiko, in ustrezajo prvi certifikatni ravni (B1).
Besedila knjižic zbirke »Potujemo po Rusiji« in filmi so po vsebini povezani: pri reševanju nalog si moramo pomagati s filmi. Ta način učencem, ki se učijo ruščine omogoča, da ti bralne, slušne in govorne spretnosti pridobivajo hkrati. Serija priročnikov »Potujemo po Rusiji« je v prvi vrsti namenjena osebam, ki se učijo rusko, koristila pa bo tudi učencem srednjih šol in vsem, ki jih zanimata ruska zgodovina in kultura.

Nesporna vrednost predstavljene serije priročnikov za učenje ruskega jezika »Potujemo po Rusiji« je gotovo svojstveno filmsko gradivo. Zahvaljujoč filmom, vsi tisti, ki se učijo rusko, ne spoznavajo le pomembnih dogodkov iz ruske zgodovine, ampak tudi rusko filmsko klasiko.

20,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email