Geografija in narava Rusije. Knjiga+CD s prezentacijo.

25,00 

ikona a2

Serija Fotopotovanje. Geografija in narava RusijePriročnik za učenje ruščine s multimedijsko prilogo.

Učbeniški komplet, ki je sestavljen iz knjige in multimedijskega diska vas vabi na zanimivo potovanje po prostranstvih Rusije. V učbeniku je 37 tematskih sklopov, vsak od njih vsebuje 2 verziji besedil: dolgega in skrajšanega.

Skrajšana oblika besedila je namenjena tistim, katerih znanje je še na osnovni ravni (A2) ruskega jezika, dolga oblika besedila pa bo razumljiva tistim, ki so to raven ruščine že osvojili. Na multimedijskem disku je zbrano pisano in bogato ilustrativno gradivo, ki je ravno tako urejeno po sklopih. Disk in knjiga sta neločljiva celota, kar pomeni, da se pri branju besedil in reševanju nalog popolnoma opiramo na informacije z diska.

Tak način dela omogoča celostnost sprejemanja učnega gradiva, povečuje možnosti za predavatelje in omogoča ustvarjalen pristop k procesu poučevanja ruskega jezika. Kompleksna urejenost gradiva ponuja možnost, da vključimo vse naše kanale za sprejemanje informacij in se na tak način ruskega jezika učimo s kar največjim učinkom.

Priročnik širi znanje o Rusiji, bogati naše besedišče ruskega jezika in pripomore k boljšemu govoru v ruskem jeziku. Učbenik bo zanimiv za vse, ki se učijo ruskega jezika, radi potujejo ter jih zanima geografija in narava Rusije.

 

25,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email