Zakaj tečaj ruščine?

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis in tako pridobili konkurenčno prednost pred drugimi kandidati? Se odpravljate na potovanje ali službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj? Želite sanjsko zaposlitev ter dobro plačano delovno mesto? 

Ruski ekspres je jezikovna šola, ki je specializirana za poučevanje ruskega jezika.   

Vabimo vas, da se nam pridružite v Ruskem ekspresu, kjer bomo poskrbeli, da boste na zanimiv in sproščen način pridobili ali nadgradili vaše dosedanje znanje ruščine. Poleg učenja ruščine na tečajih v naši jezikovni šoli, vas bomo na koncu šolskega leta povabili na skupinsko jezikovno potovanje v Rusijo, ki ga organiziramo za naše tečajnike.  

Za vpis v začetni tečaj ruščine ne potrebujete predznanja. Izbirate lahko med široko paleto tečajev ruskega jezika. 

 

Preverite cenik in urnik tečajev ruščine

 Za vas smo pripravili pestro ponudbo praktično naravnanih tečajev ruskega jezika. Zagotovo boste med njimi našli takega, ki vam je pisan na kožo. Pri nas lahko obiskujete: individualni ali skupinski tečaj ruskega jezika, tečaji Ruščina za dijake in študente, začetni tečaj ruščine, nadaljevalni tečaj ruščine, tečaj poslovne ruščine, konverzacijski tečaj. 

Ponujamo učenje ruščine za vse generacije! Otroci pri nas lahko obiskujejo tečaj ruščine za otroke, seniorjem pa priporočamo sproščeno dopoldansko učenje ruskega jezika na jezikovnem tečaju Ruščina za upokojence. 

Pouk ruskega jezika poteka v manjših skupinah ali individualno, kar zagotavlja intenzivnejše delo, bolj oseben pristop in hitro napredovanje učencev. Z izvedbo individualnega tečaja lahko pričnemo takoj! 

Naša specializacija – ruski jezik

Učili se boste v jezikovni šoli, ki je specializirana za poučevanje ruščine. Na tečajih ruskega jezika se bomo pogovarjali o vsem, kar vas zanima – od možnosti gospodarskega in kulturnega sodelovanja z Rusko federacijo do neštetih radosti, ki jih ponuja enkratna dežela Rusija. Spoznali boste sodobne uporabne fraze, skupaj bomo nadgradili vaš besedni zaklad za nemoteno komunikacijo v ruščini. Tečaji ruščine vodijo izkušeni domači predavatelji in naravni govorci ruščine. 

Učenje brez tveganja! 100% garancija na uspeh!

Če na koncu tečaja pri najmanj 80 % prisotnosti ne boste dosegli dobrega rezultata na zaključnem testu, vam omogočimo brezplačni ponovni obisk tečaja v naslednjem semestru. Prepričani smo, da boste z našimi tečaji zadovoljni in zato vam brez pomislekov dajemo brezpogojno 100 % GARANCIJO na USPEH.  

NE SPREGLEJTE! 

Ob prijavi na začetni tečaj vam podarimo uporabno darilce, ki vam bo v pomoč pri učenju ruščine! Tukaj je cenik in urnik Tečaji ruskega jezika 

Na tečaju ruskega jezika skrbno spremljamo vaše napredovanje!

Vsak od nas dojema znanje tujega jezika drugače. Nekateri se učijo zelo hitro, drugi pa potrebujejo več časa ter podrobnejšo razlago. Naj vas ne bo strah, ker učitelj ruščine pozorno spremlja potek napredovanja svojih učencev. Tečaje ruščine vedno prilagajamo sposobnostim in lastnostim vsakega posameznika ali skupine slušateljev. 

Smo prilagodljivi!

Za izvedbo tečajev ruskega jezika smo vam na voljo od 8.00 do 21.00 ure praktično vse dni v tednu (v mislih imamo tečaji Ruski vikend). Na vašo željo lahko tečaj organiziramo kadarkoli, v vašem podjetju, v skupini ali individualno. Prilagodili se bomo vašemu urniku in upoštevali vaše želje. Z izvedbo individualnega tečaja ruskega jezika lahko pričnemo takoj. 

Kako vemo, da boste s tečajem ruščine zadovoljni?

 • učili se boste v jezikovni šoli, ki je specializirana za poučevanje ruskega jezika 
 • tečaji potekajo v sproščenem vzdušju in z veliko pogovorov v ruščini 
 • ruščine se boste naučili od izkušenih domačih in ruskih predavateljev – native speakerjev 
 • vas razvajamo z dišečo kavico in čajem 
 • z učenjem ruščine pri nas lahko stalno nadaljujete ter jo osvojite na zelo visokem nivoju, ker pri nas skupine se vedno zbirajo in tečaji skoraj nikoli ne odpadejo

Ugodnosti, ki vam pripadajo ob vpisu v tečaj ruščine:

 • 10% popust za dijake in redne študente (z dokazili o šolanju) 
 • možnost plačila na obroke 
 • vam priznamo 3% popust pri plačilu v enkratnem znesku pred začetkom tečaja 
 • priznamo 5% družinskega popusta vašemu družinskemu članu, ki se vpiše hkrati z vami 
 • 20 % popust pri nakupu knjig in učbenikov ruščine v naši ruski spletni trgovini 
 • pripada vam brezpogojna 100% GARANCIJA na uspeh. 

Da, pravilno ste prebrali! Če pri najmanj 80% prisotnosti z rezultatom tečaja ne boste zadovoljni (slaba ocena na zaključnem testu), vam omogočimo brezplačen ponovni obisk tečaja v naslednjem semestru. Tukaj se lahko prijavite na tečaj ruščine 

Vaše dodatne koristi:

Poleg učenja ruščine na tečajih v naši jezikovni šoli, vas na koncu šolskega leta še povabimo na poletno jezikovno-kulturno potovanje v Rusijo, ki ga lahko organiziramo za naše tečajnike.  

Tukaj je cenik in urnik tečajev ruskega jezika

Vabljeni v jezikovno šolo Ruski ekspres! Za več informacij nas lahko pokličite na 01 546 54 56, 031 662 073 ali nam pišite na e-mail. 

Bi nas želeli kaj vprašati?