Arhivi: Mnenja

Matej in Katarina Ruski ekspres potovanje Rusija Moskva in Sankt Peterburg

Hvala za super izlet v Rusijo!

Se vam lepo zahvaljujeva za super izlet v Rusijo, izvrsten program, brezhibno organizacijo in srčno vodenje. Nama je bilo pa obema z vami in vašim Ruskim ekspresom zelo lepo in udobno. Komaj že čakava, da greva spet v Rusijo, ponovno z vami!

Lili in Bojan P.

Potovanje v Rusijo, na katerem z vso skrbjo in srcem poskrbijo za svoje potnike

Na Ruski ekspres sem se obrnila na priporočilo prijateljev, ki so z vami potovali in so bili zelo zadovoljni. Bi priporočila to prelepo izkušnjo z Olgo in Kristino vsem, ki vas Rusija in ruska kultura privlači, pa niste čisto sigurni ali je to za vas prava izbira. Ne bo vam žal – bilo je doživeto, slikovito in skrbno pripravljeno, poskrbljeno za vsako malenkost… neprecenljivo!

Igor in Valentina Bevc 1

Hvala za edinstvene ruske počitnice v Rusiji!

Olga in Kristina! Z vami je bilo potovanje več kot odlično, od prve jutranje kavice na Dolgem mostu v Ljubljani, pa vso pot do Moskve in St. Peterburga. Veseliva se ponovnega snidenja z vami še na kakšnem dobrem potovanju!

marijana in dusan

Hvala za čudovito potovanje v Rusijo!

Izbrali ste čudovite ruske kraje za ogled! V nepozabnem spominu bo ostal St. Peterburg s svojimi palačami, spomeniki in kanali ter dih jemajoči park Petergof. Imeli ste zelo prijetni ruski vodički z ogromno znanja, katerega sta podajali na razumljiv način.

Ohranite sedanji pristop!

Iskal sem šolo z naravnim govorcem ruščine in možnostjo učenja ob sobotah. Vse našteto sem našel v jezikovni šoli Ruski ekspres. Način dela v šoli se mi zdi zelo dober in raznolik. Ohranite vaš sedanji pristop.