Mnenja naših zadovoljnih strank

Dober glas seže v deveto vas!

To so vtisi in mnenja zadovoljnih sopotnikov, ki so skupaj z Ruskim ekspresom potovali v Rusijo. Hvala za zaupanje, iskrene pohvale in visoko oceno našega dela. Se bomo tudi v prihodnje potrudili za vaše čudovite ruske počitnice in upravičili vaše zaupanje. Pripravite kovčke, gremo v Rusijo!

Iskal sem šolo z naravnim govorcem ruščine in možnostjo učenja ob sobotah. Vse našteto sem našel v jezikovni šoli Ruski ekspres. Način dela v šoli se mi zdi zelo dober in raznolik. Ohranite vaš sedanji pristop.

Marjan Torkar, tečajnik

Z vašimi storitvami tolmačenja na poslovnem dogodku v Portorožu smo zelo zadovoljni. Bili ste nadvse profesionalna, točna, prijazna in dragocen član ekipe.

Agencija 41 d.o.o., Alja Taha, direktorica projektov

Zelo sem zadovoljna z kakovostjo individualnega tečaja. Rada bi pohvalila profesionalni pristop ruske učiteljice. Počutim se bolj samozavestno, ker pridobljeno znanje ruščine že znam uporabiti v praksi.

Marija Omahen, podjetnica

Na tečaj v Ruski ekspres hodim z veseljem. Odlična ideja z rusko čajanko! Sem prvič pil čaj iz pravega ruskega samovarja. Zelo "okusna" in predvsem praktična tema!… Še več podobnih.

Igor Zupanec, tečajnik

Odločitev za individualni tečaj ruščine v Ruskem ekspresu je bila dobra poteza. Všeč mi je prilagajanje ruske učiteljice mojim željam in potrebam, veliko pogovorov v ruščini in skrbno izbrano dodatno gradivo za področje veterine.

Novartis Veterina d.o.o., Darja Mirt

Zelo mi je všeč, da na individualnem tečaju v Ruskem ekspresu prvič aktivno ukvarjam s pravilno izgovorjavo ruskih črk in besed, čemur na drugih tečajih, ki sem jih obiskovala niso namenjali velike pozornosti.

RTV Slovenije, Polona Frelih, novinarka

Hvaležni smo vam za sodelovanje na srečanju Svetovne poštne zveze. Pokazali ste obilo strokovnega znanja pri tolmačenju in s tem znatno pripomogli k večjemu ugledu našega podjetja.

PTT Slovenije, Henrika Škrlj, sektor za medn. sodelovanje

Sobotni tečaj ruščine je potekal zelo sistematično, s pravo mero učenja ruske slovnice in novih uporabnih fraz. Tečaj je bil izpeljan izredno profesionalno, zavzeto, hkrati pa zabavno in poučno.

Darja Malešič, tečajnica

Sem bila prijetno presenečena, ko sem že po nekaj individualnih urah ruščine v Ruskem ekspresu spregovorila in pisala. Tečaj je bil intenziven, vendar zanimiv, spoznala sem veliko o ruski kulturi in navadah Rusov.

Barbara U., strateški trženjski svetovalec

Z vašo pomočjo, znanjem, izkušnjami in prizadevnostjo smo pri dosedanjem sodelovanju izredno zadovoljni.

Franc Vavtar, vodja inženiring projektov STILLES d.d.

Navdušena sem nad našimi pogovori o vsakdanjem ruskem življenju, običajih in ruski kuhinji. Izvedela sem precej koristnega za potovanje v rusko okolje – in to iz prve roke - naša ruska predavateljica Olga se je res potrudila!

Monika Suša, pravnica

Na tečaju so mi všeč veliko sproščenih pogovorov v ruščini. Zdaj vem, da je učenje tujega jezika lahko zabavno. Še posebej s pomočjo odličnih predavateljev Ruskega ekspresa, ki vam domišljije nikoli ne zmanjka.

Irena Kos, tečajnica

Majhna skupina, naravni govorec ruščine in zanimive vsebine je najboljša kombinacija za učenje ruskega jezika. Resnično ste navdušili našo skupino za ruščino!

Tatjana Rogelj, tečajnica

Ste profesionalni in imate izredni občutek za delo z ljudmi! Vaš način poučevanja ruščine bi morali prenesti v šole in učenje tujih jezikov bi postalo prav zanimivo.

Janez Kostanjšek, tečajnik

Ruski jezik mi je že od nekdaj všeč, ker je tako speven. Prav uživam ob dopoldanskem učenju ruščine, na tečaj, ki ga vodi ruska učiteljica, hodim zelo rada. Z veseljem čakam na nadaljevalni tečaj in ponovno srečanje z ruskim jezikom.

Jana Govc, tečajnica

Odlično! Zelo koristno, zanimivo in učinkovito dopoldansko učenje z naravnim govorcem ruščine. Boljšega začetka si ne bi mogel želeti!

Brane Božič, tečajnik

Največja korist od začetnega tečaja ruskega jezika – spoznavanje osnov za komuniciranje v ruščini. Zdaj bo sporazumevanje z ruskimi partnerji lažje.

Franc Hribar, tečajnik

V Novolesu d.d. smo večkrat potrebovali pomoč gospe Olge Kupljenik, predvsem ob osebnih stikih s ruskimi kupci, saj ga. Olga zelo dobro pozna strokovne izraze v lesarski stroki v obeh jezikih. Z znanjem in odgovornim pristopom Ruskega ekspresa smo zelo zadovoljni in ga toplo priporočamo.

Novoles d.d., Katja Kuhelj Gorjanec, sektor prodaje

V imenu ekipe festivala Kino Otok se Vam zahvaljujemo za pomoč pri tolmačenju v času obiska ruske igralke Olge Oniščenko ob protokolarnih in medijskih priložnostih na premiernem dogodku v Sloveniji.

Filmski festival Kino Otok, Vlado Škafar, Nina Peče

S tečajem ruščine sem izredno zadovoljen! Obisk jezikovnega tečaja je bil odlična alternativa večernemu poležavanju pred televizijo. Ruščina je svetovni jezik in takšno znanje lahko samo koristi.

Tadej Tušek, tečajnik

Na tečaju ruščine mi je bila všeč majhna skupina, sproščen pristop naše ruske učiteljice, o strokovnosti katere sploh ni dvoma. Smo veliko vadili na izgovorjavi, saj šele sedaj vem, kje sem delal največje napake.

Franc Lovšin, tečajnik

Največja korist od izobraževanja je pridobljeno znanje – in to zelo kakovostno znanje - saj je tečaj z naravnim govorcem ruščine veliko bolj učinkovit, ker že od samega začetka smo se navajali na rusko govorico in pravilno izgovarjavo ruskih besed.

Kaja Brankov, tečajnica, študentka

Prijava na tečaj ruščine v Ruskem ekspresu se je izkazala za odlično odločitev. Tečaj ruskega jezika sem predlagala in za idejo navdušila že dva prijatelja.

Jasmina Kuhelj, nadaljevalni tečaj ruščine A2/II

Če se kdo od mojih znancev zanima za ruščino, mu priporočam tečaji v Ruskem ekspresu.

Alenka Košak, tečaj ruščine A1/II

"Za tečaj ruskega jezika sem se odločila zaradi priprav na odhod v Moskvo, kjer bom preživela naslednja štiri leta. Menim, da je bil tečaj v Ruskem ekspresu odlični in kakovostni uvod v moje učenje ruščine, v Rusiji bom to odlično podlago znanja ruščine lahko uspešno še nadgrajevala."

Mestna občina Ljubljana, Tamara Vodopivec