Ruščina v vajah. Nepogrešljiv pripomoček za učinkovito učenje ruščine.

28,00 

ikona a1

Izboljšajte znanje ruščine! Takoj preverite, kako dobro se spoznate na rusko slovnico! Edinstvena zbirka vaj s ključi za takojšnje preverjanje znanja ruščine. Priporočamo tečajnikom v jezikovnih šolah na vseh stopnjah, gimnazijah ih fakultetah. Prodajna uspešnica!

Nadvse odlični pripomoček, ki ga uporabljajo po celem svetu vsi tisti, ki se učijo ruščine. Odslej tudi vi lahko preizkusite svoje znanje ter ga hitro nadgradite!

Zanimiva zbirka vaj ugledne profesorice ruščine Havronine s ključi za takojšnje preverjanje vašega znanja ruščine. Učno gradivo priporočamo tečajnikom v jezikovnih šolah na vseh stopnjah – tako začetnikom, kot vam, ki nadaljujete z učenjem ruskega jezika.

Knjiga predstavlja praktični učbenik za učenje ruskega jezika in se lahko uporablja kot dopolnilno gradivo h kateremukoli začetnemu tečaju ruskega jezika.
Učbenik je sestavljen iz dveh delov: uvodnega, ki nam pomaga ponavljati in utrditi osnovno znanje slovnice ruskega jezika in osnovnega dela, kjer so predstavljena za tujce najtežja poglavja ruske slovnice.
Dobro premišljen sistem vaj nam pomaga, da hitro osvojimo uporabo posameznih slovničnih oblik ruskega jezika.
Knjiga vsebuje slovnične razpredelnice in rešitve nalog. Namenjena je osebam, ki so že osvojili znanje osnovne ravni.

Predavatelji ruščine! Nepogrešljiv pripomoček tudi za vas, ki želite dodatno popestriti pouk ter povečati učni uspeh vaših učencev!

Prodajna uspešnica! To zbirko vaj enostavno morate imeti.

 

28,00 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email