Petdeset ruskih tekstov. Knjiga za branje v ruščini za tujce.

21,90 

ikona a1

Ponuja se vam izredno dobro branje v ruščini!  V knjigi boste našli 50 zanimivih tekstov v ruskem jeziku z vajami, namenjenih tistim učencem, ki so se šele začeli učiti ruski jezik. V knjigi so zbrana avtorska besedila različnih žanrov: umetniška, biografska, zgodovinska, dokumentarna, ruske pravljice, vici v ruskem jeziku. Glavne lastnosti te knjige so dostopnost, zabavnost in informativnost.

Prirejena in adaptirana besedila za preprostejše branje v ruščini, zanimivi članki iz ruskih časopisov in revij, ruske pravljice, zanimive in smešne anekdote v ruščini. Skratka, čaka vas obilo zanimivega branja plus učenje ruskega jezika! Knjiga je namenjena vsem, ki se učijo ruski jezik. Lahko se uporablja na tečaju s tečajniki, lahko pa služi kot pripomoček predavatelju pri samostojnem delu na predavanjih. Priporočamo!

Število strani: 168
Format: 16,5 x 20,5

В этой книге собраны авторские тексты различных жанров: художественные, биографические, исторические, научно­популярные, сказки, шутки.
Главным достоинством этой книги является её доступность, занимательность, интересность, информативность.
Книга предназначена для всех, изучающих русский язык. Она может быть использована на занятиях со студентами в России и за рубежом, со слушателями различных курсов русского языка, а также как пособие для преподавателей, как материал для самостоятельной работы.
 

21,90 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email