Tečaj ruščine B1/I, Zoom tečaj

Predstavitev

Bi radi nadaljevali z učenjem ruščine? Bi radi ruščino čim bolj aktivno uporabljali pri svojem delu? Ste opazili, da vam zmanjkuje ruskih besed? Vabimo vas, da se nam pridružite na naših nadaljevalnih tečajih ruščine, kjer vas čaka nadaljevanje vašega zanimivega potovanja v svet znanja ruščine.

Naši predavatelji bomo poskrbeli, da boste na tem razburljivem potovanju pridobili čimveč znanja sodobne ruščine ter ga uspešno nadgradili. Na zanimiv način in brez odvečne slovnice!

Komu je nadaljevalni tečaj ruščine namenjen?
Namenjen je vsem vam, ki ste že zaključili tečaj ruščine na stopnji A2/II v jezikovni šoli  Ruski ekspres ter želite nadaljevali s učenjem ruščine: aktivno in na sproščen način.

Kako poteka nadaljevalni tečaj ruskega jezika?
Zbirali se bomo v skupinah 7-8 slušateljev. Tečaj bodo vodili izkušeni ruski predavatelji, ki bodo poskrbeli, da boste pridobili znanje ruščine, ga nadgradili na sproščen način ter ostali v aktivnem stiku s sodobnim ruskim jezikom.

Nadaljevali bomo učenje ruščine, pisali, brali in predvsem govorili v ruščini. Skupaj se bomo pogovarjali o ruski kulturi, običajih, kuhinji, prelistali ruske modne in poslovne revije, časopise. Spoznali boste, kako poiskati informacije v ruskem internetu, kateri so največji ruski iskalniki …  in še kaj drugega bomo počeli.

POMEMBNO!
Na tečaju boste potrebovali učno gradivo, ki se zaračuna posebej. Komplet enega učnega gradiva zadostuje za dva zaporedna tečaja ruskega jezika, ki jih izvajamo v naši jezikovni šoli. To pomeni, da boste isto gradivo uporabljali na tečaju A1/I in kasneje tudi na A1/II, v kolikor se boste za nadaljevalni tečaj odločili. Podoben princip velja tudi pri ostalih tečajih. Če ste v dvomih, ali potrebujete gradivo ali ne, nas lahko kontaktirate za nasvet.

Ugodnosti, ki vam pripadajo ob vpisu v tečaj ruščine:
– možnost plačila v 3. obrokih
– priznamo 3% popust pri plačilu v enkratnem znesku pred začetkom tečaja
– 20% popust pri nakupu ruskih knjig v naši spletni trgovini

Vaše dodatne koristi ob udeležbi tečaja ruščine:
– Boste pridobili in nadgradili znanje svetovnega jezika
– Znanje ruskega jezika boste utrjevali na zanimiv in hkrati učinkovit način
– Naučili se boste pravilne izgovorjave
– Pridobili boste konkurenčno prednost na trgu dela
– Komuniciranje v ruskem jeziku bo odslej bolj sproščeno in aktivno

Pravočasno poskrbite za aktivno znanje ruskega jezika! Verjamemo, da lahko z pomočjo naših učiteljev  v najkrajšem času dosežete zavidljive rezultate, ki jih potrebujete pri svojem delu.

Vabljeni v Ruski ekspres!

ikona b1
Pričetek: 2. marca 2022
Ure: 17:00-18:30
Dan: Po-Sr, 2 x 2 uri
Število ur: 40 ur
Zbiramo prijave!

410,00 

Ime in priimek * 

Učno gradivo

Učno gradivo z 20% popustom za naše tečajnike:

Način plačila * 

Pri plačilu imate možnost izbire načina plačila. V kolikor se odločite za plačilo s kartico, nakup tečaja na obroke ni možen. Zato v primeru, če bi želeli plačati tečaj ruščine v treh obrokih, pri izbiri plačila izberite plačilo po predračunu. Le tako vam bomo namreč lahko izdali račun, na katerem bodo razvidni datumi plačil obrokov. V primeru dodatnih vprašanj nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email