Nadaljevalni tečaj Ruščina A2/I

Predstavitev

Bi radi nadaljevali z učenjem ruščine? Bi radi ruščino aktivno uporabljali na potovanju ali službeni poti v Rusiji? Vabimo vas, da se nam pridružite na naših tečajih ruščine, kjer vas čaka zanimivo nadaljevanje vašega potovanja v svet znanja ruščine. Naši izkušeni predavatelji ruskega jezika bodo poskrbeli, da boste na tem razburljivem potovanju pridobili čim več znanja sodobne ruščine ter ga uspešno nadgradili. Na zanimiv način in brez odvečne slovnice!

Komu je namenjen nadaljevalni tečaj ruščine?
Že samo ime tečaja pove, da je namenjen vsem vam, dragi ljubitelji ruščine, ki želite nadaljevali z osnovnim učenjem ruskega jezika. Z učenjem ruščine bomo nadaljevali tako, kot ste že navajeni – postopoma in na sproščen način.

Kako poteka nadaljevalni tečaj ruskega jezika ONLINE ?
Zbirali se bomo v skupinah 6-8 slušateljev. Tečaj bodo vodili izkušeni slovenski ali ruski predavatelji, ki bodo poskrbeli, da boste pridobili znanje ruščine, ga nadgradili na sproščen način ter ostali v aktivnem stiku s sodobnim ruskim jezikom.

Učenje ruščine bo zelo zanimivo. Nadaljevali bomo z osnovami ruske slovnice, pisali in brali v ruščini. Skupaj se bomo pogovarjali o ruski kulturi, običajih, kuhinji, morda prelistali ruske modne in poslovne revije, časopise. Spoznali boste, kako poiskati informacije v ruskem internetu, kateri so največji ruski iskalniki in še kaj drugega bomo počeli.

POMEMBNO!
Na tečaju boste potrebovali učno gradivo, ki se zaračuna posebej. Komplet enega učnega gradiva zadostuje za dva zaporedna tečaja ruskega jezika, ki jih izvajamo v naši jezikovni šoli. To pomeni, da boste isto gradivo uporabljali na tečaju A2/I in kasneje tudi na A2/II, v kolikor se boste za nadaljevalni tečaj odločili. Podoben princip velja tudi pri ostalih tečajih. Če ste v dvomih, ali potrebujete gradivo ali ne, nas lahko kontaktirate za nasvet.

Ugodnosti, ki vam pripadajo ob vpisu v tečaj ruščine :
– možnost plačila v 3. obrokih
– vam priznamo 3% popust pri plačilu v enkratnem znesku pred začetkom tečaja
– 20% popust ob nakupu gradiva za učenje ruščine v naši ruski spletni trgovini

Vaše dodatne koristi ob udeležbi tečaja ruskega jezika:
– Boste pridobili in nadgradili znanje svetovnega jezika
– Znanje ruskega jezika boste utrjevali na zanimiv in hkrati učinkovit način
– Naučili se boste pravilne izgovorjave in ruske pisave
– Pridobili boste konkurenčno prednost pred ostalimi zaposlenimi
– Komuniciranje v ruskem jeziku bo odslej bolj sproščeno

Pravočasno poskrbite za aktivno znanje ruskega jezika!
Verjamemo, da lahko z pomočjo naših učiteljev ruščine v najkrajšem času dosežete zavidljive rezultate, ki jih potrebujete pri svojem delu.

Vabljeni v Ruski ekspres!

ikona a2
Pričetek: 2. marca 2022
Ure: 17:30-19:00
Dan: Po-Sr, 2 x 2 uri
Število ur: 40 ur
Zbiramo prijave!

390,00 

Ime in priimek * 

Učno gradivo

Učno gradivo z 20% popustom za naše tečajnike:

Način plačila * 

Pri plačilu imate možnost izbire načina plačila. V kolikor se odločite za plačilo s kartico, nakup tečaja na obroke ni možen. Zato v primeru, če bi želeli plačati tečaj ruščine v treh obrokih, pri izbiri plačila izberite plačilo po predračunu. Le tako vam bomo namreč lahko izdali račun, na katerem bodo razvidni datumi plačil obrokov. V primeru dodatnih vprašanj nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email