Individualni tečaj ruščine z naravnim govorcem

Predstavitev

Za vpis v začetni tečaj ruskega jezika za popolne začetnike NE potrebujete predznanja ruščine– pričeli bomo postopoma, sproščeno in brez odvečne slovnice. Tečaj traja 2,5 meseca.

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis? Se odpravljate na službeno pot v Rusijo in se bojite neprijetnih presenečenj? Vabimo vas, da se nam pridružite na začetnih tečajih ruščine, kjer se bo začelo vaše potovanje v svet znanja ruskega jezika.

Naši predavatelji bomo poskrbeli, da boste na tem razburljivem potovanju pridobili čimveč znanja sodobne ruščine. Na zanimiv način in brez odvečne slovnice!

Komu je začetni tečaj ruščine namenjen?
Začetni tečaj ruskega jezika namenjen popolnim začetnikom brez predznanja. Poteka 2 x tedensko ob ponedeljkih in sredah. Že samo ime tečaja pove, da je namenjen vsem tistim udeležencem, ki se odločijo, da bodo postopoma in na sproščen način naučili osnov ruskega jezika. Za vpis v začetni tečaj ne potrebujete predznanja – pričeli bomo od samega začetka – postopoma in na zanimiv način.

Kako poteka začetni tečaj ruščine?
Zbirali se bomo NA DALJAVO v skupinah 8-10 slušateljev. Tečaj ruščine bodo vodili izkušeni predavatelji, ki bodo poskrbeli, da boste pridobili novo znanje ruščine na sproščen način ter ostali v aktivnem stiku s sodobnim ruskim jezikom.

Učenje ruščine Online bo zelo zanimivo. Spoznali bomo rusko abecedo (po rusko “alfavit”), naučili se bomo osnov ruske slovnice, pisati in brati v ruščini. Skupaj se bomo pogovarjali o ruski kulturi, običajih, kuhinji, morda prelistali ruske modne revije. Spoznali boste, kako poiskati informacije v ruskem internetu, kateri so največji ruski iskalniki …  in še kaj drugega bomo počeli.

POMEMBNO!
Na tečaju boste potrebovali učno gradivo, ki se zaračuna posebej. Komplet enega učnega gradiva zadostuje za dva zaporedna tečaja ruskega jezika, ki jih izvajamo v naši jezikovni šoli. To pomeni, da boste isto gradivo uporabljali na tečaju A1/I in kasneje tudi na A1/II, v kolikor se boste za nadaljevalni tečaj odločili. Podoben princip velja tudi pri ostalih tečajih. Če ste v dvomih, ali potrebujete gradivo ali ne, nas lahko kontaktirate za nasvet.

Ugodnosti, ki vam pripadajo ob vpisu:
– možnost plačila v 2-3 obrokih
– vam priznamo 5% popust pri plačilu v enkratnem znesku pred začetkom tečaja

Vaše dodatne koristi ob udeležbi tečaja:
– Pridobili boste znanje svetovnega jezika – ruščine
– Znanje ruskega jezika boste utrjevali na zanimiv in hkrati učinkovit način
– Naučili se boste pravilne izgovorjave in pisave
– Pridobili boste konkurenčno prednost pred ostalimi zaposelnimi
– Komuniciranje v ruskem jeziku bo odslej sproščeno in zanimivo

Pravočasno poskrbite za aktivno znanje ruskega jezika! Verjamemo, da lahko z pomočjo naših učiteljev  v najkrajšem času dosežete zavidljive rezultate, ki jih potrebujete pri svojem delu.

Vabljeni v Ruski ekspres!

ikona a1
Pričetek: 9. julija 2024
Ure: po dogovoru
Dan: po dogovoru
Število ur: 10 ur

408,70 

Ime in priimek * 

Učno gradivo

Učno gradivo z 20% popustom za naše tečajnike:

Način plačila * 

Pri plačilu imate možnost izbire načina plačila. V kolikor se odločite za plačilo s kartico, nakup tečaja na obroke ni možen. Zato v primeru, če bi želeli plačati tečaj ruščine v treh obrokih, pri izbiri plačila izberite plačilo po predračunu. Le tako vam bomo namreč lahko izdali račun, na katerem bodo razvidni datumi plačil obrokov. V primeru dodatnih vprašanj nam pišite ali pa nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali!

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email