Pričeli smo z vpisi v tečaje Ruščina na daljavo. Vabljeni, da se naučite svetovnega jezika!

spletni tecaji ruscine ruscina tecaj na daljavo ruski ekspres ugodni tecaj ruskega jezika ruska babuska matrjoska

Pričeli smo z vpisi v tečaje ruščine na daljavo. Naučite se rusko na zanimiv način ter brez odvečne slovnice! Letošnja jesen v našo jezikovno šolo prinaša posebne novosti za vse, ki si želite ruščinenaučiti na intenziven in jedrnat način: izboljšan učni program s še bolj zanimivimi in takoj uporabnimi vsebinami ter brez odvečne ruske slovnice. Vabljeni! 

Bi radi dodali ruski jezik v svoj življenjepis in tako izboljšali zaposlitvene možnosti? V jezikovni šoli Ruski ekspres ste na pravem naslovu! 

Za vpis v začetni tečaj ruskega jezika ne potrebujete predznanja – pričeli bomo od samega začetka – postopoma, sproščeno in učinkovito. Na tečaju ruščine se bomo skupaj naučili pomembnih osnov ruskega jezika in premagali vse jezikovne ovire

Potovanje v Rusijo ali sklepanje novih poznanstev z Rusi brez znanja ruščine nas kaj hitro spravijo v zadrego. Kako se bomo znali predstaviti, se sproščeno pogovarjali v ruščini, kako se bomo znašli v tako veliki državi kot je Rusija, kako si bomo naročili taksi in pijačo v restavraciji in nenazadnje…kako bomo vprašali za ceno prelepe ruske rute ali si privoščili nepozaben spominek -rusko babuško matrjoško? 

Naj vas vse našteto nikar ne skrbi, kajti v jezikovni šoli Ruski ekspres vam bomo postregli s tečajem ruščine, ki je naravnan na praktične življenjske situacije. Skupaj bomo z lahkoto premagali vse jezikovne ovire! Izbira je velika. 

Tečaji ruščine potekajo dopoldan, popoldan in zvečer. 

Več o tečajih, urnikih in cenah: Izberite svoj tečaj ruščine!

Za več informacij o tečajih ruskega jezika na daljavo nam pišite ali pokličite na: 031 662 073. Vabljeni! 

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Zadnji prispevki

Updating Video Card Drivers on a PC

How to Uninstall NVIDIA Drivers on Windows 10, 8, 7

How to split the screen on Windows 10

Can You Change Your Motherboard without Reinstalling Windows 10?

Candy Crush Soda Saga Mod Apk Hack, Unlimited Moves v1 229 5

How To Check For Viruses