Za šolske skupine

Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šole in gimnazije 

S ciljem spodbujanja učenja ruščine v Sloveniji, spoznavanjaruske kulture, umetnosti in zgodovine, smo v Ruskem ekspresu skupaj z dijaki gimnazij potujemo v Rusijo: Moskvo in Sankt Peterburg po poteh Puškina in Dostojevskega. 
 
Potovanja in strokovne ekskurzije v Rusijo za šolske skupine in gimnazije pripravljamo v tesnem sodelovanju s profesorji ruščine s posluhom za vaše želje. Pri pripravi šolskih strokovnih ekskurzij v Rusijo upoštevamo učni program posamezne izobraževalne ustanove. Skupino na poti vedno spremlja predstavnik Ruskega ekspresa - odličen poznavalec Rusije z dolgoletnimi izkušnjami pri organizaciji potovanj za mladino in vaš zanesljiv spremljevalec po najlepših kotičkih Rusije. 
 
Ta program je idealna izbira za vas, ki želite skupaj z našo potovalno agencijo Ruski ekspres doživeti drugačno Rusijo, spoznavati ruščino v vseh njenih jezikovnih odtenkih, dotakniti se ruskih kulturnih in kulinaričnih tradicij po programu Rusija: Moskva in Sankt Peterburg. 
 
Lepo vabljeni, da se o možnostih in pogojih potovanja oz. strokovne ekskurzije za šolske skupine pozanimate na naši spletni strani ali tel. štev.: 01 546 54 56 in 031 662 073. 

Se že veselimo sodelovanja! 

Bi nas želeli kaj vprašati?