Pogosta vprašanja

Dragi sopotniki Ruskega ekspresa! Imate vprašanja glede potovanj v Rusijo? Za vas smo zbrali nekaj najpogostejših vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na naše »rusko obarvane« počitnice. Seznam vprašanj in odgovorov bomo sproti dopolnjevali.

Potovanja, ki jih organiziramo v Ruskem ekspresu, niso fizično naporna, saj si za vsak ogled vzamemo dovolj časa. Prav tako imamo na poti ves čas na razpolago lasten avtobus in vmesne pavze za malico ter skodelico kave ali čaja. Seveda, svojo kondicijo in zmožnosti za daljša potovanja najbolje ocenite le vi sami.

V Rusiji je plačevanje z bančnimi karticami možno skoraj povsod, izjema so le stojnice s spominki in tržnice.

Cene vseh vstopnic, ki so naštete v izbranem potovanju v Rusijo, so vštete v končno ceno. Da se prepričate, kaj vse je vključeno v ceno, lahko ob vsakem programu potovanja odprete zavihek Cene in pogoji, kjer so naštete vse storitve, ogledi ruskih znamenitosti, vstopnine v ruske galerije in muzeje ter vodene ekskurzije v spremstvu najboljših ruskih vodnikov.

Vse, kar je napisano v programu, si bomo na naših ruskih počitnicah ogledali brez doplačil. V primeru nepredvidljivih situacij se lahko zgodi, da bo zamenjan le vrstni red ogledov. Še vedno pa velja, da si bom ogledali vse, kar je bilo napovedano.

Rusija velja za varno državo, tako da se glede varnosti ne razlikuje od večine evropskih držav.

Priporočamo vam, da na potovanje v Rusijo s seboj vzamete udobna oblačila in obutev, v katerih boste lahko brez težav raziskovali lepote ruskih mest. Prav tako ne pozabite na dežnik, dodatno obutev in nahrbtnik ali udobno torbo za čez rame.

Vabljeni, da skupaj z nami odpotujete v Rusijo na nepozabne počitnice! Tukaj izveste več o programih in možnostih potovanja v Rusijo.

Bi nas želeli kaj vprašati?