Skupinska potovanja v Rusijo

Potovanje Rusija, dve carski prestolnici Moskva in St. Peterburg

NOVO!
od
1.320,00

 €

Zbiramo prijave! Skoraj zagotovljeno!
19. julija 2022 -
25. julija 2022
divider grunge bottom

Program

Datum potovanja v Rusijo: 19.- 25.7.2022 / 7 dni
Vizum: ruski
Prevoz: letalo / vlak
Najmanjše število potnikov: 35
Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom

Cena vse vključeno – 1.320 € (brez doplačil in skritih stroškov) min 35 oseb. 

Status potovanja: Zbiramo prijave! Skoraj zagotovljeno!
To je naš avtorski program potovanja v Rusijo, v ceno katerega so vključeni vsi ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, hoteli 4* na odlični lokaciji v Moskvi in v središču St. Peterburga, avtobusni prevozi, udobni vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski vodniki na poti in pravo rusko kosilo v starem samostanu.

Že veste, kako boste preživeli svoj nepozabni poletni dopust? Mi vam predlagamo, da skupaj z Ruskim ekspresom odpotujete v Rusijo!

Odlična novica za vse ljubitelje ruske kulture in zgodovine! Naše klasično 6-dnevno potovanje v Rusijo smo obogatili z še enim dodatnim dnem in izletom v zibelko ruskega pravoslavja, Sergijev Posad.

Stik z rusko zgodovino bo tako še bolj pristen, saj bomo poleg spoznavanja ruske prestolnice Moskve in St. Peterburga, občutili tudi zgodovinski duh starega ruskega mesta, ki mu pravijo kar “Ruski Vatikan”. Priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi… Pot pod noge, gremo v Rusijo!

Prikaži več...

Obrok na letalu +večerja v hotelu 

V opoldanskih urah zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, sledi registracija in odhod letala z direktnim letom proti Moskvi. Obrok na letalu. Po popoldanskem pristanku v Moskvi nas čaka krajša pot skozi mesto in prevoz do našega udobnega hotela 4*. Namestitev v komfortnih sobah, večerja v restavraciji hotela in prenočevanje.

 

Moskovski kremelj, sloviti Rdeči trg, ulica Arbat in Metro -tura 
Zajtrk

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili na avtobusno panoramsko ekskurzijo Moskva – glavno mesto Rusije z ogledom številnih moskovskih znamenitosti. Videli bomo Bolšoj teater, pravoslavno svetinjo- katedralo Kristusa Odrešenika, zgradbo zloveščega KGB-ja, komiteja državne varnosti nekdanje Sovjetske Zveze, največjo v Rusiji otroško trgovino, štadion Lužniki, univerzo MGU-Moskovska državna Univerza Lomonosov, Rdeči trg, mavzolej V. Lenina, občudovali katedralo Vasilija Blaženega ter druge številne znamenitosti in razgledne točke z najlepšim pogledom na Moskvo, kjer bodo nastale zavidanja vredne fotografije ruske prestolnice. Nič nam ne uide!  
Sledi vodena ekskurzija v Moskovski Kremelj. Ogledali bomo veličastne zgradbe, prestol carja Ivana Groznega, najstarejše ruske ikone. tam se bomo sprehodili tudi po prepoznavnem Aleksandrovskem parku, ogledali večni ogenj ob kremeljski steni, si ogledali znamenite katedrale, ki pričajo o burni zgodovini Rusije in ruskih carjih, občudovali največji na svetu car top in mogočni car zvon; ki je tudi največji na svetu. Izvedeli, kje se nahaja urad predsednika Rusije in druge znamenitosti Moskovskega kremlja.
Nato se bomo sprehodili po veličastnem Rdečem trgu in imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe tradicionalnih ruskih spominkov v sloviti moskovski veleblagovnici GUM. Morda najboljši sladoled v Moskvi si bomo privoščili prav v tem zgodovinskem nakupovalnem središču.

Za lep zaključek tega dne si bomo privoščili sprehod po sloviti ulici umetnikov Arbat, videli spomenik velikega ruskega pesnika Aleksandra Puškina in slišali zgodbo o njegovem življenju in veliki ljubezni. Nato pa se odpravimo na metro turo z ogledom nekaj najlepših postaj moskovske podzemne železnice. Vrnitev v hotel z metrojem, prenočevanje. 

Zajtrk + rusko kosilo v samostanu

Po zajtrku se bomo odpravili na celodnevni izlet v 73 km oddaljeno mesto Sergijev Posad. Mesto, ki svoje ime dobilo po enem od najbolj spoštovanih ruskih samostanov, Svetotrojiškem Sergijevskem. Mesto, ki so zgradili davnega l. 1337, je povezano z vsemi najpomembnejšimi zgodovinskimi obdobji ruske države. Kompleks Svetotrojiškega samostana je uvrščen na seznam Unescove svetovne kulturne dediščine.
Skozi stoletja je to rusko mesto veljalo za enega najpomembnejših duhovnih centrov Rusije. Samostan je močno povezan z pomembnimi dogodki v ruski zgodovini: tu so krstili ruskega carja Ivana Groznega, v njem je v času vojaškega upora skrival bodoči ruski car Peter Veliki (to je tisti car, ki je osnoval mesto Sankt Peterburg), njegova hči carica Elizabeta pa je nato samostanu podelila laskavi naziv »Lavra« in s tem tudi status glavnega carskega samostana, ki še danes velja za biser ruskih pravoslavnih svetinj in enega najlepših samostanov pravoslavnega sveta. Tu sе nahajajo čudodelne svetniške relikvije sv. Sergija Rodoneškega, ki veljajo za glavno svetinjo samostana. Tu je ustvarjal ikonopisec Andrej Rubljov in prav tu je nastala njegova ikona »Sveta trojica«, svetovno priznana mojstrovina staroruskega ikonopisja. 

Po ogledu Svetotroiške Lavre se bomo okrepčali s pravim ruskim kosilom.
Sledi vrnitev v Moskvo, prevoz v hotel in prenočevanje.

Panoramska ekskurzija in ogled Petropavlovske trdnjave – kraj nastanka St. Peterburga 
Zajtrk+ večerja v mestni restavraciji

V zgodnjih jutranjih urah zbor potnikov v avli hotela, sledi transfer na žel. postajo in vožnja s hitrim vlakom iz Moskve proti Severnim Benetkam – prelepemu Sankt Peterburgu. St. Peterburg je najbolj evropsko med vsemi ruskimi mesti in najbolj rusko mesto med vsemi evropskimi. Lepota praznično okrašenega mesta prispeva k posebnemu vzdušju v času našega potovanja v veličastno rusko mesto – metropolo ruske umetnosti in kulture.

“Rusko okno v Evropo” – tako ga je poimenoval največji ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin. Slavni ruski Sankt Peterburg, mesto muzej, nekdaj Petrograd in Leningrad, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Piter, je z več kot 4.500.000 prebivalci drugo največje mesto v Ruski federaciji. To rusko mesto ustanovil leta 1703 ruski cer Peter I Veliki, ki je mestu s pomočjo tujih in ruskih arhitektov dal evropsko in svetovljansko noto. Edinstven Sankt Peterburg je danes uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Po prihodu v drugo rusko prestolnico sledi avtobusna panoramska ekskurzija po Sankt Peterburgu med katero si bomo ogledali najbolj prepoznavne znamenitosti tega prelepega ruskega mesta. Ustavimo se na najboljših razglednih točkah z najlepšim pogledom na znamenitosti St. Peterburga, kjer bodo nastale edinstvene fotografije čudovitega ruskega mesta. 

Na poti v St. Peterburgu bomo videli zgradbo, v kateri se je tragično ustavilo srce velikega ruskega pesnika Sergeja Jesenina, smrt katerega še danes ovita v tančico skrivnosti. Ustavimo se tudi pri znameniti križarki Aurora, strel katere je naznanil začetek Oktobrske revolucije v Rusiji leta 1917 in za vedno spremenil tok ruske zgodovine, ter druge znamenitosti Sankt Peterburga.

Avtobusni krožni ekskurziji sledi vodena ekskurzija v Petropavlovsko trdnjavo, kraj nastanka mesta Sankt Peterburg, ter notranji ogled cerkve Sv. Petra in Pavla z grobnicami carja Petra I, carice Katarine Velike in člani zadnje carske dinastije Romanovih – carja Nikolaja II. in njegove družine.

Za lep zaključek našega prvega dne v prelepem Peterburgu se bomo okrepčali na ruski večerji v sanktpeterburški restavraciji.
Sledi prevoz in namestitev v udobnem hotelu 4* v samem središču Sankt Peterburga v neposredni bližini postaje metro. Prenočevanje.

Zajtrk v hotelu. Nato se odpravimo na panoramsko ekskurzijo Ruski dragulj -Sankt Peterburg. V središču Sankt Peterburga si bomo od blizu ogledali (zunanji ogled) cerkev Kristusovega vstajenja, ki ji domačini pravijo Spas na krvi in ki so jo gradili kar 24 let v spomin na ruskega carja Aleksandra II. Lepi živopisani cerkvi v ruskem stilu pravijo tudi Muzej mozaikov. Na prvi pogled ta ruska cerkev celo spominja na katedralo Vasilija Blaženega na Rdečem trgu v Moskvi, ki brez dvoma spada med edinstvene dosežke ruske arhitekture.

Videli bomo tudi Mihajlovski grad in poslušali srhljivo zdgodbo o Pavlu I, sinu ruske carice Katarine Velike, ter pisatelju Fjodoru Dostojevskem, življenje katerega vse od leta 1837 neločljivo povezano s Sankt Peterburgom: tukaj je živel in ustvarjal kar 28 let. Tukaj so nastajala njegova svetovno znana dela: Bele noči, Idiot, Bratje Karamazovi in Zločin in kazen.

Občudovali bomo glavno ulico Nevski prospekt in mogočno Kazansko katedralo, Petropavlovsko trdnjavo – tam je nastalo to znamenito rusko mesto, tam so danes tudi grobnice ruskih carjev in članov zadnje carske dinastije Romanovih. Nato se bo naša pot nadaljevala mimo veličastnega spomenika ruskemu carju Petru Velikemu -Bakreni jezdec, mimo slovite zgradbe Mariinskega gledališča.

Občudovali bomo Poletni vrt in njegovo čudovito čipkasto ograjo, nato še mogočno Izakovo katedralo, ki nas osupne s svojo velikostjo, njena kupola pa je prekrita s kar 490 kilogrami zlata. Ogledali bomo tudi veličastni Dvorni trg- zgodovinsko središče Sankt Peterburga, na njem je znameniti Zimski dvorec, ki je bil vse do oktobrske revolucije v Rusiji l.1917 rezidenca ruskih carjev, na njem pa segajoči v nebo Aleksandrijski steber, ki slavi zmago Rusije nad Napoleonom.

Sledi ekskurzija v veličastni muzej Emtitaž– palače vseh palač, nekdanje zimske carske rezidence družine Romanovih in slavne ruske carice Katarine Velike, enega največjih in najlepših muzejev sveta. V Ermitažu lahko občudujemo nepozabne umetnine, med katerimi so tudi slike Leonarda da Vincija, Raffaella, Rembrandta in drugih velikanov svetovnega formata.

Prosto za samostojne oglede, nakupe spominkov, kosilo. Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk

Današnji dan bo naravnost odličen! To je dan, ki bo namenjen samostojnemu raziskovanju edinstvenega Sankt Peterburga v lastni režiji. Današnji dan boste kreirali sami in bo odvisen le od vaše domišljije in želja!

Po zajtrku v hotelu bo dovolj prostega časa za samostojne oglede drugega največjega ruskega mesta: obisk slovitih muzejev, umetniških galerij in razkošnih zgodovinskih vrtov in parkov ter seveda za nakup ruskih spominkov in prisrčnih darilc zase in vaše prijatelje. Prepričani smo, da bo ta dan kot nalašč za vse ljubitelje kulture in umetnosti, za sproščene trenutke ob skodelici omamno dišečega ruskega čaja v številnih sanktpeterburških kavarnah ter kosilo, ki je sestavljeno iz najbolj prepoznavnih jedi ruske kuhinje, v družbi žlahtne kapljice ali okusnega piva domačih pivovarjev.

Lahko si boste privoščili ogled muzeja-stanovanja, kjer je živel in ustvarjal veliki ruski pesnik Aleksander Puškin, ki danes velja za eno najpomembnejših oseb v razvoju ruske in svetovne književnosti. Postal je oče ruske literature v 19. stoletju in predstavil rusko književnost svetu. Sprehodili se boste po Puškinovih poteh in si ogledali spomenik ruskemu pesniškemu geniju,  ki se nahaja v samem središču Peterburga na Trgu umetnosti.

Tik za spomenikom Puškina pa boste našli še en priznani muzej Sankt Peterburga – Ruski muzej, ki slovi po svojih obsežnih umetniških zbirkah.
Morda se boste odločili za plovbo z ladjico po rekah in kanalih Sankt Peterburga.

Za lep zaključek tega dne si lahko privoščite ogled slikovite folklorne predstave v enem od znamenitih sanktpeterburških dvorcih, kjer vas že na vhodu pričakajo razkošno in po carsko oblečene dame in vam ponudijo kaj drugega kot ohlajeni šampanjec, v odmoru večera pa na spored pride tudi znameniti ruski kaviar. Uživajte na krasni predstavi in naj vam tekne!
Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk + obrok na letalu

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili v okolico Sankt Peterburga, kjer bomo obiskali najrazkošnejšo rezidenco ruskih carjev – Petergof. Upravičeno ga imenujejo “ruski Versailles” in Carstvo parkov in fontan. To je kraj, kjer je rad “dopustoval” ruski car Peter Veliki, osnovatelj Sankt Peterburga.

Osrednjo točko Petergofa predstavlja Veliki dvorec (zunanji ogled), a eno najveličastnejših točk boste našli že pred vhodom v dvorec, kjer se nahaja veličasten vodnjak, ki spada med največje na svetu, saj ga sestavlja 64 posameznih vodnjakov ter 200 zlatih kipov in ornamentov. Posebno mesto v njem zaseda veličastni vodnjak Samsona, ki kroti leva, iz ust katerega se curek vode dviga 20 metrov visoko. A to ni edini vodnjak v Petergofu, še zdaleč ne…Unikatne fontane so pravzaprav simbol Petergofa, saj boste tu našli kar 176 vodnjakov, ki v zrak vsakodnevno bruhajo na tone vode.

Razkošni kompleks, ki se razteza na več kot 600 hektarih, danes velja za “ruski Versailles” in je uvrščen na seznam Unescove svetovne dediščine. Petergof je osvojil tudi nagrado Wold Travel Awards in naziv »najboljši zgodovinski park v Evropi«. Vas je zamikalo, da bi si ogledali letno domovanje enega največjih ruskih carjev? Nič lažjega, pridružite se Ruskemu ekspresu na izletu v Rusijo!
V Petergofu se nam bo ponudila še zadnja priložnost za nakup ruskih spominkov, ki se prodajajo na stojnicah. Ruske kučme in volnene rute, babuške-matrjoške, slikanice in koledarji ….za vsakega se nekaj najde! Nekaj prostega časa do odhoda na letališče.

Čas je, da se poslovimo od edinstvenega St. Peterburga in se vrnemo domov … navdušeni nad Rusijo in polni prelepih spominov na bogato rusko kulturo in zgodovino.

Sledi transfer na letališče in popoldanski direktni let iz Sankt Peterburga na eno od bližnjih evropskih letališč (planiramo je letališče Zagreb). Po pristanku sledi transfer v Slovenijo. Prihod v Ljubljano (postajališče Dolgi most) v poznih večernih urah.

Cena in pogoji

Cena VSE VKLJUČENO za bogat program 7- dnevnega potovanja brez skritih stroškov in doplačil na poti (min 40 oseb): 1.320 € (vključeni so vsi vodeni ogledi in ekskurzije, zdravstveno zavarovanje, prevozi in vstopnine po programu.)

To je naš AVTORSKI program potovanja v Rusijo, kar pomeni, da smo ga z vso odgovornostjo do vas, naših potnikov, znanjem in ljubeznijo do Rusije pripravili v potovalni agenciji Ruski ekspres. V ceno potovanja so vključeni VSI ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, hoteli 4**** na odlični lokaciji v Moskvi in hotel 4**** v samem središču Sankt Peterburga, komfortni avtobusni prevozi, udobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, “rusko obarvano” kosilo v samostanu  in prava ruska večerja v odlični restavraciji Sankt Peterburga.

CENA vključuje:

✓ letalski prevoz z direktnim letom Ljubljana – Moskva; St. Peterburg– bližnje evropsko letališče (v ekonomskem razredu) z zakupljenim prevozom ročne prtljage 8 kg in prtljage/kovček 23 kg.
✓ vožnja s hitrim vlakom na relaciji Moskva- St. Peterburg v ekonomskem razredu;
✓ 6 nočitеv z zajtrki v dvoposteljnih sobah v hotelih 4* v Moskvi in 4* v Sankt Peterburgu;
✓ letališke in varnostne takse;
✓ transfer letališče-hotel-letališče v Rusiji; Transfer evropsko letališče-Ljubljana.
✓ avtobusni prevozi po programu v Moskvi, Sankt Peterburgu in S. Posadu;
✓ zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (dvojno kritje 50.000 € );
✓ rusko/srbsko/angleško govoreči vodniki na poti (odvisno od sestave skupin);
✓ slovenskega spremljevalca na poti
✓ pripravo, organizacijo in izvedbo potovanja

Celodnevni avtobusni izleti in vodene ekskurzije:

Izlet v okolico Moskve: Sergijev Posad.
Izlet v okolico Peterburga: Petergof.

Muzejske vstopnice in organizirane vodene ekskurzije:

V Moskvi:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu ter tematski vodeni ogled v Moskvi;
Celodnevni izlet v Sergijev Posad z vodeno ekskurzijo in z vstopninami v kompleks Svetotrojiškega samostana;
Vodena ekskurzija in vstopnice v moskovski Kremelj s cerkvami;
Metro-tura z ogledom nekaj postaj slovite moskovske podzemne železnice.

V Sankt Peterburgu:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu ter tematski vodeni ogledi v Sankt Peterburgu;
Vodena ekskurzija in vstopnice v muzej Ermitaž; 
Vodena ekskurzija v Petropavlovsko trdnjavo -kraj nastanka mesta Sankt Peterburg; 
Vstopnice in vodena ekskurzija v cerkev Sv. Petra in Pavla z grobnicami ruskih carjev Romanovih; 
Vstopnice in vodena ekskurzija v Petergof, ogled parka in fontan.

Obroki na poti v Rusiji:
6 x zajtrk v hotelu
1 x večerja v hotelu v Moskvi
1 x rusko kosilo v samostanu Sergijeva Posada
1 x rusko obarvana večerja v restavraciji Sankt Peterburga

Doplačila na poti vodniku:
napitnine 15 € / na osebo (za lokalne vodnike in voznike). V Rusiji so napitnine nepogrešljiv del turističnega sektorja, zelo dobrodošle in tudi nadvse pričakovane.

Možna doplačila ob prijavi:
Posredovanje pri pridobitvi povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo v vašem imenu: 85,00 EUR /oseba.
Namestitev v enoposteljni sobi 230 EUR/oseba (v primeru, da potuje 1 oseba, je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi).

Cena ne vključuje: 
Vstopnin v času panoramskih (krožnih) voženj z avtobusi; pijač ob kosilih in večerjah. Napitnin voznikom in vodnikom na poti.

POGOJI:
Prijavnina ob prijavi 15,00 EUR na prijavnico/ vaučer
Akontacija ob prijavi: 40% od osnovne cene aranžmaja
Odstopnina oz. zavarovanje rizika odpovedi: 5% od osnovne cene aranžmaja, v primeru dokumentirane višje sile (če se boste zanj odločili), se plača ob prijavi
Popust: 5% za otroka do 12. leta na tretjem (dodatnem) ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Popust se obračuna na osnovno ceno, ki ne vključuje varnostnih, letalskih pristojbin in dodatka za gorivo ter drugih morebitnih doplačil v času potovanja itd.

! Pridobitev ruske vize: Za vstop v Rusijo je potreben vizum, ki ga lahko namesto vas uredimo v agenciji Ruski ekspres. Za pridobitev uradnega povabila in ureditev ruske vize je potrebno najkasneje 30 dni pred odhodom v Rusijo nam predložiti: veljaven in nepoškodovan potni list (veljavnost še vsaj 6 mesecev po datumu potovanja v Rusijo) in 1 barvno fotografijo.

Pomembno! Potovalna agencija Ruski ekspres si pridržuje pravico do spremembe datuma potovanja in cene zaradi morebitnih odpovedi letov ali sprememb v urnikih letov; zaradi sprememb v menjalniškem valutnem tečaju, povišanju stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali sprememb v pristojbinah letalskih prevoznikov, ki vplivajo na ceno in organizacijo potovanja.

Cene vsebujejo letališke in varnostne takse ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končna cena potovanja se lahko spremeni (predvsem na račun letaliških in varnostnih taks ter sprememb v menjalnih tečajih valut). Zato si pridržujemo pravico do povišanja končne cene programa, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki se lahko naknadno spremeni in bo obračunana najkasneje 7 dni pred odhodom na potovanje. 

Izvedba programa: Program potovanja v Rusijo bo potekal tako, kot je bil prvotno zastavljen. Možne so spremembe in prerazporeditve vrstnega reda izletov, avtobusnih ogledov ali ekskurzij, če bodo to narekovale trenutne razmere ali po presoji vodnika zaradi neugodnih trenutnih razmer (slabe vremenske razmere, spremembe v odpiralnem času muzejev, gneča ali zapore na cestah, priprave na praznične prireditve itd).

Ob prijavi na potovanja v Rusijo veljajo splošni pogoji poslovanja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo!
Za več informacij o programu potovanja v Rusijo nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Prikaži več...

Mnenja

ikona narekovaj

Naša Laura se je vrnila domov popolnoma srečna! Navdušena je nad vami osebno in celotnim potovanjem v Rusijo, nad bivanjem v udobnem hotelu v središču mesta, nad kakovostjo ruske hrane na poti, za katero ste tako dobro poskrbeli in samo energijo celega potovanja.

Tanja in Joze Buzeti

Tanja in Jože Buzeti,

Rusija za dijake GFML Ljutomer, prvomajske počitnice v Rusiji, 2017

ikona narekovaj

Spoštovana ga. Olga! Prvič se oglašam kakšni turistični agenciji po končanem potovanju. Moram vas pohvaliti, kajti takšne organizacije brez napake še na potovanju nisem doživel, vse je bilo na najvišjem nivoju.

Stanislav in Marijana Lubej ruski ekspres potovanje v rusijo sankt peterburg puskin moskva

Stanislav in Marijana Lubej,

Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg, 2018

Galerija

od
1.320,00

 €

Zbiramo prijave! Skoraj zagotovljeno!
Moskva in Sankt Peterburg
19. julija 2022
25. julija 2022
7 dni
min 35 oseb

Navodila in napotki za prijavo na potovanje

Za lažje izpolnjevanje prijavnice na potovanje smo vam pripravili krajša navodila.

Postopek prijave je sledeči: za začetek izberite skupno število oseb, ki jih prijavljate na potovanje (štejete torej sebe in svoje sopotnike) ter izberite način plačila.

Na naslednji strani sledijo polja z obveznimi podatki za prvega potnika, ki je navadno tudi nosilec potovanja (nanj bo namreč izdan račun).

V kolikor za potovanje ne potrebujete vize ali jo boste uredili samostojno, pri vprašanju ali pooblaščate Ruski ekspres, da v vašem imenu pridobi vizo, označite možnost »Ne«. V nasprotnem primeru izberite »Da«, na dnu strani pod Dodatne storitve pa odkljukajte možnost »Posredovanje pri pridobitvi povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo v vašem imenu«. Prav tako imate možnost odkljukati še druge izbire, ki so navedene.

Ko izpolnite podatke za 1. potnika, se vam bodo na naslednji strani pokazala polja, kamor vpišete podatke za 2. potnika. Postopek se ponovi tudi za vse ostale potnike.
Ko izpolnite vsa polja, se bo na strani izpisala končna vrednost potovanja. Če ste prepričani, da so vsi podatki izpolnjeni pravilno, kliknite na rdeče okence »Dodaj v košarico« in odprla se vam bo blagajna za zaključek postopka in plačilo.

Prikaži več...

Rezervacija

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Potrebujete pomoč?

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email