Skupinska potovanja v Rusijo

Potovanje Literarna Rusija. Moskva in St. Peterburg po poteh Puškina in Dostojevskega

K Dostojevskemu z Ruskim ekspresom!
Okvirna cena 1.310 €
Zbiramo prijave!
2. septembra 2022 -
8. septembra 2022
divider grunge bottom

Program

Datum potovanja: 2.-8.9.2022 / 7 dni
Vizum: ruski.  Prevoz: letalo / vlak

 Najmanjše število potnikov: 40
Cena vse vključeno (min 40 oseb): 1.310 € (za zelo bogat avtorski program, ki vključuje vse vstopnine in ekskurzije po programu).
Status potovanja: Zbiramo prijave!

Odlična novica! Našo priljubljeno avtorsko uspešnico, potovanje Literarna Rusija: Moskva in St. Peterburg, v izboljšani in še bolj bogati različici izvajamo tudi letos! Vabimo vas, da se nam na potovanju v jesensko zlato oblečeno Rusijo Aleksandra Puškina in Fjodorja Dostojevskega pridružite tudi vi! Pripravite kovčke, gremo v literarno Rusijo!

K Dostojevskemu z Ruskim ekspresom!
Letos mineva dvesto let od rojstva slovitega ruskega pisatelja Fjodorja Mihajloviča Dostojevskega. V spomin na enega največjih svetovnih literatov smo v Ruskem ekspresu pripravili posebno literarno poslastico z obiskom muzeja slovitega mojstra Dostojevskega.

Prikaži več...

Obrok na letalu + večerja

V opoldanskih urah zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, sledi registracija in direktni let proti Moskvi. Obrok na letalu. Po popoldanskem pristanku v Moskvi nas čaka krajša pot skozi mesto in prevoz do našega udobnega hotela 4*. Namestitev v komfortnih sobah, samopostrežna večerja v restavraciji hotela in prenočevanje.

Zajtrk

Po zajtrku se bomo najprej odpravili na panoramsko avtobusno ekskurzijo “Moskva- glavno mesto Rusije” z ogledom največjih moskovskih znamenitosti. Videli bomo Bolšoj teater, pravoslavno svetinjo-mogočno katedralo Kristusa Odrešenika, zgradbo zloveščega KGB-ja- komiteja državne varnosti nekdanje Sovjetske zveze, Moskovsko Univerzo Lomonosov, mavzolej V. Lenina, Rdeči trg, občudovali katedralo Vasilija Blaženega in druge številne znamenitosti in razgledne točke z najlepšim pogledom na Moskvo, kjer se bomo ustavili, se sprehodili, in kjer bodo nastale naše zavidanja vredne fotografije ruske prestolnice Moskve. Nič nam ne uide!

Sledi ekskurzija z ogledom Moskovskega Kremlja Ogledali bomo veličastne zgradbe, prestol carja Ivana Groznega, najstarejše ruske ikone. tam se bomo sprehodili tudi po prepoznavnem Aleksandrovskem parku, ogledali večni ogenj ob kremeljski steni, si ogledali znamenite katedrale, ki pričajo o burni zgodovini Rusije in ruskih carjih, občudovali največji na svetu car top in mogočni car zvon; ki je tudi največji na svetu. Izvedeli, kje se nahaja urad predsednika Rusije in občudovali druge znamenitosti Moskovskega Kremlja.

Nato se bomo sprehodili po veličastnem Rdečem trgu in imeli nekaj prostega časa za kosilo in nakup tradicionalnih ruskih spominkov v sloviti moskovski veleblagovnici GUM. Morda najboljši sladoled v Moskvi si bomo privoščili prav v tem zgodovinskem nakupovalnem središču.

Za lep zaključek tega dne si bomo privoščili sprehod po sloviti ulici umetnikov Arbat, videli spomenik velikega ruskega pesnika Aleksandra Puškina in slišali zgodbo o njegovem življenju in veliki ljubezni do Natalije Gončarove, prve moskovske lepotice, ki ji pravijo ruska femme fatale.


Nato pa bomo izkoristili priložnost in v eni od številnih restavracij in kavarn si lahko privoščimo skodelico vroče kave, zraven pa še kakšno sveže pečeno rusko sladico. Kaj je lahko boljšega od sproščenega klepeta s prijatelji ob kavi s pogledom na sloviti moskovski Arbat.


Našega dneva v Moskvi še ni konec! Po krajšem počitku je čas, da se odpravimo na ekskurzijo v moskovski metro z ogledom nekaj najlepših postaj moskovske podzemne železnice.

Sledi vrnitev v hotel in prenočevanje. Vau, kakšen začetek potovanja! In kaj nas še vse čaka!

Zajtrk +večerja  

V zgodnjih jutranjih urah zbor potnikov v avli hotela. Prevoz na železniško postajo in vožnja s hitrim vlakom proti prelepemu ruskemu mestu Sankt Peterburgu, kamor bomo prispeli v le 4 urah.

St. Peterburg je najbolj evropsko med vsemi ruskimi mesti in najbolj rusko mesto med vsemi evropskimi. Lepota okrašenega v pisane jesenske barve mesta prispeva k posebnemu vzdušju v času našega literarnega potovanja v Peterburg – metropolo ruske umetnosti in kulture. Gremo se sprehodit med slikovitimi zgodovinskimi stavbami tega veličastnega ruskega mesta, ki so ga opevali sloviti ruski pesniki in pisatelji!

“Rusko okno v Evropo” – tako ga je poimenoval največji ruski pesnik Aleksander Sergejevič Puškin. Slavni ruski St. Peterburg, mesto muzej, nekdaj Petrograd in Leningrad, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Piter, je z več kot 4.500.000 prebivalci drugo največje mesto v Ruski federaciji. To rusko mesto ustanovil leta 1703 ruski cer Peter I Veliki, ki je mestu s pomočjo tujih in ruskih arhitektov dal evropsko in svetovljansko noto. Edinstven Sankt Peterburg je danes uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Takoj ob prihodu v drugo največje rusko mesto nas čaka krasna avtobusna panoramska ekskurzija “Brezčasni Sankt Peterburg”, med katero si bomo ogledali najbolj prepoznavni znamenitosti St. Peterburga: glavno ulico Nevski prospekt in mogočno Kazansko katedralo, Petropavlovsko trdnjavo – tam je nastalo to znamenito rusko mesto, tam so danes tudi grobnice ruskih carjev in članov zadnje carske dinastije Romanovih. Nato se bo naša pot nadaljevala mimo veličastnega spomenika ruskemu carju Petru Velikemu Bakreni jezdec, mimo slovite zgradbe Mariinskega gledališča. 

Občudovali bomo Poletni vrt in njegovo čudovito čipkasto ograjo, nato še mogočno Izakovo katedralo, ki nas osupne s svojo velikostjo, njena kupola pa je prekrita s kar 490 kilogrami zlata. Ogledali bomo tudi Dvorni trg- zgodovinsko središče St. Peterburga, na njem je znameniti Zimski dvorec, ki je bil vse do oktobrske revolucije v Rusiji leta 1917 rezidenca ruskih carjev, na njem pa segajoči v nebo Aleksandrijski steber, ki slavi zmago Rusije nad Napoleonom.  

Na svoji poti v Sankt Peterburgu bomo videli zgradbo, v kateri se je tragično ustavilo srce velikega ruskega pesnika Sergeja Jesenina, smrt katerega še danes ovita v tančico skrivnosti. Ustavimo se tudi pri križarki Avrora, strel katere je naznanil začetek Oktobrske revolucije v Rusiji leta 1917 in je za vedno spremenil rusko zgodovino, ter druge znamenitosti Sankt Peterburga. Veliko smo videli in slišali! Prišel je čas za okrepčilo!
Posebej za vas, ki skupaj z nami potujete po literarni Rusiji, smo pričarali pravo kulinarično doživetje. Čaka nas gurmanska literarna večerja “po rusko” v restavraciji St. Peterburga, kjer bomo veselo nazdravili našemu prihodu v mesto svetovno priznanih ruskih književnikov in umetnikov.

Se sprašujte, kakšna točno bo, ta literarna večerja? Pustiti se presenetiti!
Prevoz v naš udobni hotel 4* v središču mesta, namestitev in prenočevanje.

Zajtrk

Ime svetovno priznanega ruskega pisatelja Fjodorja Mihajloviča Dostojevskega vse od leta 1837 neločljivo povezano s Sankt Peterburgom, tukaj je živel in ustvarjal kar 28 let. In tukaj so nastajala njegova svetovno znana dela: Bele noči, Idiot, Bratje Karamazovi in Zločin in kazen.

Po zajtrku v hotelu se odpravimo na avtobusno ekskurzijo po Sankt Peterburgu. Videli bomo ulice in zgradbe, ki so povezane z življenjem in ustvarjanjem svetovno priznanih ruskih pisateljev. Slišali zgodbe o neverjetnih dogodivščinah junakov njihovih romanov, videli ulice, po katerih se je sprehajal Radion Raskolnikov in videli hišo Puškinove skrivnostne Pikove dame.

Na svoji poti bomo videli mogočni Mihajlovski grad, poslušali srhljivo zgodbo o carju Pavlu I, sinu ruske carice Katarine Velike ter velikem Dostojevskem, življenje katerega neločljivo povezano s tem drugim največjim ruskim mestom.

Sledi obisk muzeja Fjodorja Dostojevskega, v katerem bomo izvedeli veliko zanimivega o življenju, ustvarjanju in zadnji veliki ljubezni svetovno priznanega pisatelja. 

V središču Sankt Peterburga si bomo od blizu ogledali cerkev Kristusovega vstajenja, ki ji domačini pravijo Spas na krvi in ki so jo gradili 24 let v spomin na ruskega carja Aleksandra II. Lepi pisani cerkvi v ruskem stilu pravijo tudi Muzej mozaikov. Na prvi pogled ta ruska cerkev celo spominja na katedralo Vasilija Blaženega na Rdečem trgu v Moskvi, ki brez dvoma spada med edinstvene dosežke ruske arhitekture.

Našega raziskovanja edinstvenega St. Peterburga še ni konec! 
Danes nas čaka ekskurzija v sloviti muzej Ermitaž – palačo vseh palač, nekdanjo zimsko carsko rezidenco družine Romanovih in slavne ruske carice Katarine Velike, enega največjih in najlepših muzejev sveta. V Ermitažu lahko občudujemo nepozabne umetnine, med katerimi so tudi slike Leonarda da Vincija, Raffaella in Rembrandta.

Preostanek dneva še nekaj prostega časa za samostojne oglede znamenitosti Sankt Peterburga.
Na željo sopotnikov (če se bomo zmenili in za doplačilo), si bomo privoščili zanimivo dogodivščino – plovbo z ladjico po kanalih St. Peterbruga, ki mu ni kar tako pravijo “Severne Benetke”. 
Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk

Po zajtrku v hotelu se bomo odpeljali v okolico Sankt Peterburga na celodnevni izlet in ekskurzijo v razkošno Carsko selo (danes mesto Puškin), bleščeče mesto ruskih carjev in caric in kjer je živel in ustvarjal veliki ruski pesnik Aleksander Puškin. 

Aleksander Sergejevič Puškin velja za eno najpomembnejših oseb v razvoju ruske in svetovne književnosti. Postal je oče ruske literature v 19. stoletju in predstavil rusko literaturo svetu. Mi pa se bomo sprehodili po Puškinovih poteh v prelepem Katarininem parku, in ob občudovanju edinstvenega kulturnega spomenika slišali veliko zanimivih zgodb, ki so se tu odvijale v starih časih.

Na vrsti je vodena ekskurzija in obisk veličastne palače ruske carice Katarine iz 18. stoletja, ki hrani dragocene predmete in zbirke, v kateri se nam predstavi svetovni zaklad – Jantarna soba, katero zaznamovala skrivnostna zgodovina, saj je bila izgubljena v času druge svetovne vojne, in o njenem ponovnem rojstvu v zmagoslavnem slogu. 

Po vrnitvi v Sankt Peterburg bo nekaj prostega časa za samostojne oglede, nakupe, kosilo in klepet ob čaju in okusnih ruskih sladicah. 

Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje. 

Zajtrk

Današnji dan bo naravnost odličen! To je dan, ki bo namenjen samostojnemu raziskovanju edinstvenega Sankt Peterburga v lastni režiji. Današnji dan boste kreirali sami in bo odvisen le od vaše domišljije in želja!
Po zajtrku v hotelu bo dovolj prostega časa za samostojne oglede drugega največjega ruskega mesta: obisk slovitih muzejev, umetniških galerij in razkošnih zgodovinskih vrtov in parkov ter seveda za nakup ruskih spominkov in prisrčnih darilc zase in vaše prijatelje. 

Morda si boste zaželeli ogledati razkošno zbirko Muzeja draguljarja Faberge, ki je v svetu poznan kot oče carskih velikonočnih jajc, ki jih je po naročilu izdeloval za ruski dvor od leta 1885 do revolucije in umora zadnjega ruskega imperatorja Nikolaja II.

Prepričani smo, da bo ta dan kot nalašč za vse ljubitelje kulture in umetnosti, za sproščene trenutke ob skodelici ruskega čaja v sanktpeterburški kavarni ter pravo rusko kosilo v družbi žlahtne kapljice.

Lahko si boste privoščili ogled muzeja, kjer je živel in ustvarjal veliki ruski pesnik Aleksander Puškin, ki danes velja za eno najpomembnejših oseb v razvoju ruske in svetovne književnosti. Postal je oče ruske literature v 19. stoletju in predstavil rusko književnost svetu.

Morda se boste odločili za plovbo z ladjico po rekah in kanalih Sankt Peterburga.

Za lep zaključek tega dne si lahko privoščite ogled slikovite folklorne predstave v enem od znamenitih sanktpeterburških dvorcev, kjer vas na vhodu pričakajo razkošno oblečene dame in vam ponudijo kaj drugega kot ohlajeni šampanjec, v odmoru večera pa tudi znameniti ruski kaviar. Uživajte na krasni predstavi in naj vam tekne!
Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk + obrok na letalu

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili v okolico Sankt Peterburga na izlet v najrazkošnejšo rezidenco ruskih carjev – Petergof. Upravičeno ga imenujejo “ruski Versailles” in Carstvo parkov in fontan. To je kraj, kjer je rad “dopustoval” ruski car Peter Veliki, osnovatelj Sankt Peterburga.

Osrednjo točko Petergofa predstavlja Veliki dvorec (zunanji ogled), a eno najveličastnejših točk bomo našli že pred vhodom vanj, kjer se nahaja veličasten vodnjak, ki spada med največje na svetu, saj ga sestavlja 64 posameznih vodnjakov ter 200 zlatih kipov. Unikatne fontane so simbol Petergofa, saj boste tu našli kar 176 vodnjakov, ki v zrak vsakodnevno bruhajo na tone vode.

Razkošni kompleks, ki se razteza na več kot 600 hektarih, danes velja za “ruski Versailles” in je uvrščen na seznam Unescove svetovne dediščine. Petergof je osvojil tudi nagrado Wold Travel Awards in naziv »najboljši zgodovinski park v Evropi«. Vas je zamikalo, da bi si ogledali letno domovanje enega največjih ruskih carjev? Nič lažjega, pridružite se Ruskemu ekspresu na izletu v Rusijo!
V Petergofu se nam bo ponudila še zadnja priložnost za nakup ruskih spominkov, ki se prodajajo na tukajšnjih stojnicah. Ruske kučme in volnene rute, babuške-matrjoške… za vsakega se nekaj najde!

Čas je, da se poslovimo od edinstvenega St. Peterburga in se vrnemo domov … navdušeni nad Rusijo in polni prelepih spominov na bogato rusko kulturo in zgodovino.

Sledi transfer na letališče in popoldanski direktni let iz Sankt Peterburga v Ljubljano (lahko tudi preko enega od bližnjih evropskih letališč). Po pristanku sledi avtobusni transfer v Ljubljano. Prihod v Ljubljano (postajališče Dolgi most) v poznih večernih urah.

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo! Za več informacij o programu potovanja v Rusijo “Literarni Sankt Peterburg in Moskva” nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Cena in pogoji

Cena VSE VKLJUČENO za bogat 7-dnevni program potovanja brez skritih stroškov in doplačil na poti (min 40 oseb): 1.310 € (vključeni so vsi vodeni ogledi in ekskurzije, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini, prevozi in vstopnine po programu).

To je naš avtorski program potovanja v Rusijo, kar pomeni, da smo ga z vso odgovornostjo do vas, naših sopotnikov, znanjem in ljubeznijo do rodne Rusije pripravili v potovalni agenciji Ruski ekspres. V ceno potovanja so vključeni VSI ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, hoteli 4**** na odlični lokaciji v Moskvi in St. Peterburgu, avtobusni prevozi, sodobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, posebna »ruska literarna večerja« v restavraciji St. Peterburga.

CENA VKLJUČUJE:
Letalski prevoz z direktnim letom Ljubljana – Moskva; Sankt Peterburg– Ljubljana (lahko preko enega od evropskih letališč), v ekonomskem razredu, z zakupljenim prevozom ročne prtljage 8 kg in kovčka do 23 kg.
Vožnja s hitrim vlakom Moskva – St. Peterburg v ekonomskem razredu;
6 nočitеv z zajtrkom v hotelih 4* v Moskvi in Sankt Peterburgu (v dvoposteljnih sobah kategorije standard);
Letališke in varnostne takse;
Transfer letališče-hotel v Rusiji; Transfer evropsko letališče-Ljubljana.
Avtobusni prevozi po programu v Moskvi in Sankt Peterburgu;
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (dvojno kritje 50.000 € );
Rusko/srbsko/angleško govoreči vodniki na poti (odvisno od sestave skupin);
Najem slušalk za lokalne vodnike in sopotnike na potovanju;
Slovenski spremljevalec;
DDV, zasnova, organizacija in izvedba potovanja.

Celodnevni avtobusni izleti in vodene ekskurzije:
Izlet v okolico Sankt Peterburga: carstvo fontan Petergof.
Izlet v okolico Sankt Peterburga: Carsko selo z ogledom Katarinine palače in Jantarne sobe.

Muzejske vstopnice in organizirane vodene ekskurzije:

v Moskvi:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu Moskva;
Vodena ekskurzija in vstopnine v moskovski Kremelj s cerkvami;
Metro-tura z ogledom postaj slovite moskovske podzemne železnice.

v Sankt Peterburgu:
Panoramska krožna avtobusna ekskurzija po programu;
Tematski vodeni ogled Mojstrovine v literarnem Sankt Peterburgu;
Vstopnine in vodena ekskurzija v sloviti muzej Ermitaž;
Vstopnine in vodena ekskurzija v muzej Fjodorja Dostojevskega;
Vstopnine in celodnevna vodena ekskurzija v ruski VersaillesPetergof, z ogledom parka in fontan.
Celodnevni izlet in vodena ekskurzija v Carsko selo (Puškin), z vstopninami za ogled parka in Katarinine palače (z ogledom slovite Jantarne sobe).

Obroki na poti v Rusiji:
6 x zajtrk v hotelu
1 x večerja “ruski bife” v hotelu v Moskvi
1 x rusko obarvana večerja v restavraciji Sankt Peterburga

Možna doplačila ob prijavi:
Pridobitev povabilnega pisma in ureditev postopkov za pridobitev vstopnega vizuma v Rusko federacijo: 85,00 EUR /oseba.
Odstopnina oz. zavarovanje rizika odpovedi – 5% cene aranžmaja, se plača ob prijavi.
Namestitev v enoposteljni sobi 220 EUR/oseba (v primeru, da potuje 1 oseba, je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi).

Doplačila na poti vodniku:
napitnine 20 € / oseba (za lokalne vodnike in voznike). V Rusiji so napitnine nepogrešljiv del turističnega sektorja, zelo dobrodošle in tudi nadvse pričakovane.

Cena NE VKLJUČUJE:
Vstopnin v času panoramskih krožnih voženj z avtobusom; močnih pijač ob kosilih in večerjah, napitnin voznikom in vodnikom na poti.

Možna doplačila na poti v Rusiji:
dodatni ogledi znamenitosti na poti po želji / na pobudo potnikov in če se tako zmenimo.

Cena potovanja:
Cena pri najmanj 40 udeležencih: 1.310,00 EUR
Cena pri najmanj 30 udeležencih: 1.340,00 EUR

Dokončno plačilo v primeru manjše skupine: potniku ob prijavi izstavimo račun po najboljši optimalni ceni, ki je oblikovana na podlagi predvidenega števila potnikov (najmanj 40 prijavljenih oseb). Potnik se prijavi po optimalni (ugodnejši) ceni, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med optimalno in minimalno ceno, ki je odvisno od števila prijavljenih potnikov. V primeru, da se za potovanje odloči manjše število potnikov, bo Ruski ekspres potnike o spremenjenih pogojih obvestili najkasneje teden dni pred odhodom na potovanje.

POGOJI:
Prijavnina ob prijavi 15,00 EUR na prijavnico / račun
Akontacija ob prijavi: 40% od osnovne cene aranžmaja
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene aranžmaja, v primeru dokumentirane višje sile (če se boste zanj odločili).
Popust: 5% za otroka do 12. leta na tretjem (dodatnem) ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Popust se obračuna na osnovno ceno, ki ne vključuje varnostnih, letalskih pristojbin in dodatka za gorivo ter drugih morebitnih doplačil v času potovanja itd.

Pridobitev ruske vize. Rusko vizo lahko v vašem imenu uredimo mi! Za pridobitev uradnega povabilnega pisma in ureditev ruske vize je potrebno najkasneje 30 dni pred odhodom v Rusijo nam predložiti: veljaven in nepoškodovan potni list (veljavnost še vsaj 6 mesecev od datuma potovanja v Rusijo) in 1 barvno fotografijo.

Pomembno! Potovalna agencija Ruski ekspres si pridržuje pravico do spremembe datuma potovanja in cene zaradi morebitnih odpovedi letov ali sprememb v urnikih letov; zaradi sprememb v menjalniškem valutnem tečaju rubelj-evro, povišanju stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali sprememb v pristojbinah letalskih prevoznikov, ki vplivajo na ceno in organizacijo potovanja.

Cene vsebujejo letališke in varnostne takse ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končna cena potovanja se lahko spremeni (predvsem na račun letaliških in varnostnih taks ter sprememb v menjalnih tečajih valut). Zato si pridržujemo pravico do povišanja končne cene programa, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki se lahko naknadno spremeni in bo obračunana najkasneje 7 dni pred odhodom na potovanje.

Izvedba programa. Program potovanja v Rusijo bo potekal tako, kot je bil prvotno zastavljen. Možne so spremembe in prerazporeditve vrstnega reda izletov, avtobusnih ogledov ali ekskurzij, če bodo to narekovale trenutne razmere ali po presoji vodnika zaradi neugodnih trenutnih razmer (slabe vremenske razmere, spremembe v odpiralnem času muzejev, gneča ali zapore na cestah, priprave na praznične prireditve itd).

Ob prijavi na potovanje veljajo splošni pogoji poslovanja.

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v literarno Rusijo!

Za več informacij o programu potovanja nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Prikaži več...

Mnenja

ikona narekovaj

Naša Laura se je vrnila domov popolnoma srečna! Navdušena je nad vami osebno in celotnim potovanjem v Rusijo, nad bivanjem v udobnem hotelu v središču mesta, nad kakovostjo ruske hrane na poti, za katero ste tako dobro poskrbeli in samo energijo celega potovanja.

Tanja in Joze Buzeti

Tanja in Jože Buzeti,

Rusija za dijake GFML Ljutomer, prvomajske počitnice v Rusiji, 2017

ikona narekovaj

Spoštovana ga. Olga! Prvič se oglašam kakšni turistični agenciji po končanem potovanju. Moram vas pohvaliti, kajti takšne organizacije brez napake še na potovanju nisem doživel, vse je bilo na najvišjem nivoju.

Stanislav in Marijana Lubej ruski ekspres potovanje v rusijo sankt peterburg puskin moskva

Stanislav in Marijana Lubej,

Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg, 2018

Video

Okvirna cena 1.310 €
Zbiramo prijave!
Moskva in Sankt Peterburg
2. septembra 2022
8. septembra 2022
7 dni
min 40 oseb

Navodila in napotki za prijavo na potovanje

Za lažje izpolnjevanje prijavnice na potovanje smo vam pripravili krajša navodila.

Postopek prijave je sledeči: za začetek izberite skupno število oseb, ki jih prijavljate na potovanje (štejete torej sebe in svoje sopotnike) ter izberite način plačila.

Na naslednji strani sledijo polja z obveznimi podatki za prvega potnika, ki je navadno tudi nosilec potovanja (nanj bo namreč izdan račun).

V kolikor za potovanje ne potrebujete vize ali jo boste uredili samostojno, pri vprašanju ali pooblaščate Ruski ekspres, da v vašem imenu pridobi vizo, označite možnost »Ne«. V nasprotnem primeru izberite »Da«, na dnu strani pod Dodatne storitve pa odkljukajte možnost »Posredovanje pri pridobitvi povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo v vašem imenu«. Prav tako imate možnost odkljukati še druge izbire, ki so navedene.

Ko izpolnite podatke za 1. potnika, se vam bodo na naslednji strani pokazala polja, kamor vpišete podatke za 2. potnika. Postopek se ponovi tudi za vse ostale potnike.
Ko izpolnite vsa polja, se bo na strani izpisala končna vrednost potovanja. Če ste prepričani, da so vsi podatki izpolnjeni pravilno, kliknite na rdeče okence »Dodaj v košarico« in odprla se vam bo blagajna za zaključek postopka in plačilo.

Prikaži več...

Povpraševanje

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Potrebujete pomoč?

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email