Skupinska potovanja v Rusijo

Počitnice v Rusiji. Veličastna Moskva in metropola ruske umetnosti Sankt Peterburg

NOVO!
od
1.310,00

 €

Zbiramo prijave!
1. avgusta 2022 -
6. avgusta 2022
divider grunge bottom

Program

Datum potovanja v Rusijo: 1.-6.8.2022 / 7 dni
Vizum: ruski.
Prevoz: letalo / vlak
Najmanjše število potnikov: 35
Čas za prijavo: 60 dni pred odhodom

Cena VSE vključeno – 1.310 € (brez doplačil in skritih stroškov) min 40 oseb. 

Status potovanja: Zbiramo prijave
To je naš AVTORSKI program potovanja v Rusijo, v ceno katerega so vključeni vsi ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, udobni hoteli 4* na odlični lokaciji v Moskvi in v središču St. Peterburga; avtobusni prevozi, sodobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, pravo rusko obarvano večerjo v St. Peterburgu in še veliko več…

Nadaljujemo z izvedbo rusko obarvanih uspešnic!
Že veste, kako boste preživeli poletni dopust? Mi vam predlagamo, da skupaj odpotujemo v Rusijo! Vabimo vas, da se nam na potovanju po dveh veličastnih ruskih prestolnicah: Moskvi in Sankt Peterburgu, ki velja za metropolo ruske umetnosti, pridružite tudi vi! Za piko na i smo v program vključili kulturno poslastico – ekskurzijo v slovito Tretjakovsko galerijo v Moskvi. Priložnost, ki je enostavno ne smete zamuditi! Pot pod noge, gremo v Rusijo!

Prikaži več...

Obrok na letalu + večerja v hotelu 

V opoldanskih urah zbirališče potnikov na Letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani, sledi registracija in odhod letala z direktnim letom proti Moskvi. Obrok na letalu. Po popoldanskem pristanku v Moskvi nas čaka krajša vožnja skozi rusko prestolnico in prevoz do našega udobnega hotela 4*. Namestitev v komfortnih sobah, večerja v restavraciji hotela in prenočevanje.

Moskovski Kremelj, Rdeči trg in nova turistična atrakcija park Zarjadje. 
Zajtrk

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili celodnevni ogled in raziskovanje najlepših kotičkov ruske prestolnice.
Najprej si bomo privoščili krasno panoramsko avtobusno ekskurzijo Moskva – glavno mesto Rusije z ogledom številnih moskovskih znamenitosti. Videli bomo Bolšoj teater, pravoslavno svetinjo- katedralo Kristusa Odrešenika, zgradbo zloveščega KGB-ja, komiteja državne varnosti nekdanje SZ, največjo v Rusiji otroško trgovino, štadion Lužniki, univerzo MGU-Moskovska Univerza Lomonosov, Rdeči trg, mavzolej V. Lenina, občudovali katedralo Vasilija Blaženega ter druge številne znamenitosti in razgledne točke z najlepšim pogledom na Moskvo, kjer bodo nastale zavidanja vredne fotografije ruske prestolnice. Nič nam ne uide!

Nato se odpravimo v središče ruske prestolnice na vodeno ekskurzijo v moskovski Kremelj, kjer se bomo sprehodili po prepoznavnem Aleksandrovskem parku; videli znamenite katedrale, ki pričajo o dramatični zgodovini stare Rusije in ruskih carjih, o ruskih dogodivščinah Napoleona; občudovali največji na svetu car top in car zvon, izvedeli, kje se nahaja urad predsednika Rusije, z občudovanjem zrli v najstarejše ruske ikone ter ostale znamenitosti Moskovskega kremlja.

Nato se bomo sprehodili po veličastnem Rdečem trgu in imeli nekaj prostega časa za popoldansko malico in nakup ruskih spominkov v sloviti moskovski veleblagovnici GUM. Morda najboljši sladoled v Moskvi si bomo privoščili prav v tem zgodovinskem nakupovalnem središču.

Nato še skočimo na ogled nove turistične atrakcije v središču ruske prestolnice – parka Zarjadje, ki se lahko pohvali z enim od najlepših razgledov na moskovski Kremelj, ki ga bomo občudovali s steklenega mostu, ki dobesedno lebdi nad reko Moskvo.

Kako fantastičen začetek potovanja v Rusijo! In kaj nas še vse čaka! 
Sledi vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk

Ekskurzija Tretjakovska galerija- zakladnica ruske umetnosti. Ulica umetnikov Arbar in Metro-tura
Po zajtrku v hotelu si bomo privoščili pravo kulturno poslastico- vodeno ekskurzijo v moskovsko Tretjakovsko galerijo, ki hrani dragocena dela ruskih umetnikov. Danes v njej lahko ogledamo več kot 100 000 vrhunskih umetniških del 10.-20. stoletja, zaradi česar ta moskovska galerija velja za enega najpomembnejših ruskih hramov umetnosti. 

V Tretjakovski galeriji so na ogled umetniška dela priznanih ruskih slikarjev kot so: Ivan Šiškin, Ilja Repin, Vasilij Surikov, Ivan Kramskoj, Konstantin Makovski, Viktor Vasnecov, Mihail Vrubelj, Ivan Ajvazovski, Marc Chagall, Nikolaj Rerih, Boris Kustodiev, Vasilij Vereščagin, Kazemir Malevič. V Tretjakovski galeriji hranijo tudi pravi zaklad- ikono Andreja Rubljova »Sveta trojica«, ki nedvomno spada med svetovno priznane mojstrovine staroruskega ikonopisja.

Za lepo nadaljevanje tega umetniško obarvanega dne si bomo privoščili sprehod po sloviti ulici umetnikov Arbat, videli spomenik velikega ruskega pesnika Aleksandra Puškina in slišali zgodbe o njegovem življenju in veliki ljubezni do Natalije Gončarove, prve moskovske lepotice, ki ji pravijo ruska femme fatale.

Nato pa bomo izkoristili priložnost in v eni od številnih Arbatskih kavarn si privoščili skodelico dišeče kave, zraven pa še kakšno sveže pečeno rusko sladico.

Našega dneva v Moskvi še ni konec! Sedaj se bomo še spustili v rusko podzemlje na METRO-turo z ogledom nekaj najlepših postaj moskovskega metroja, ki spada med najbolj prepoznavne podzemne železnice na svetu. 

Čas je za počitek, se vrnemo v naš hotel 4*. Namestitev v udobnih sobah in prenočevanje.

Panoramska avtobusna ekskurzija Znamenitosti St. Peterburga. 
Zajtrk+ večerja

V zgodnjih jutranjih urah zbor potnikov v avli hotela, sledi transfer na žel. postajo in vožnja s hitrim vlakom iz Moskve proti Severnim Benetkam – prelepemu Sankt Peterburgu. St. Peterburg je najbolj evropsko med vsemi ruskimi mesti in najbolj rusko mesto med vsemi evropskimi. To je veličastno velemesto in metropola ruske umetnosti in kulture.

“Rusko okno v Evropo” – tako ga je poimenoval največji ruski pesnik Aleksander Puškin. Slavni Sankt Peterburg, mesto muzej, nekdaj Petrograd in Leningrad, ki ga domačini ljubkovalno imenujejo Piter, je z več kot 4.500.000 prebivalci drugo največje mesto v Rusiji. To rusko mesto ustanovil leta 1703 ruski cer Peter I Veliki, ki je mestu s pomočjo tujih in ruskih arhitektov dal evropsko in svetovljansko noto. Edinstven Sankt Peterburg je danes uvrščen na Unescov seznam svetovne dediščine.

Po prihodu v severno prestolnico Rusije se bomo odpeljali na avtobusno panoramsko ekskurzijo po Sankt Peterburgu, med katero si bomo ogledali najbolj prepoznavne znamenitosti tega prelepega ruskega mesta. Ustavimo se na najboljših razglednih točkah z najlepšim pogledom na znamenitosti St. Petersburga, kjer bodo nastale edinstvene fotografije čudovitega ruskega mesta. 

Občudovali bomo živahno ulico Nevski prospekt in mogočno Kazansko katedralo,  na drugi strani katere se je razbohotila najbolje založena knjigarna v mestu z bogato ponudbo knjig, slikanic, turističnih vodnikov, koledarjev in razglednic, takšnih in drugačnih čokoladic, čajev in sladkih suvenirjev -zagotovo se v njej najde nekaj zanimivega tudi za vas. Zapeljali se bomo tudi mimo Petropavlovske trdnjave, kraju nastanka mesta Sankt Peterburg.

Nato se bo naša pot nadaljevala mimo veličastnega spomenika ruskemu carju Petru Velikemu -Bakreni jezdec, mimo slovite zgradbe Mariinskega gledališča. Občudovali bomo Poletni vrt in njegovo čudovito čipkasto ograjo, nato še mogočno Izakovo katedralo, ki nas osupne s svojo velikostjo, njena kupola pa je prekrita s kar 490 kilogrami zlata. Ogledali bomo tudi veličastni Dvorni trg- zgodovinsko središče Sankt Peterburga, na njem je znameniti Zimski dvorec, ki je bil vse do oktobrske revolucije v Rusiji l.1917 rezidenca ruskih carjev, na njem pa segajoči v nebo Aleksandrijski steber, ki slavi zmago Rusije nad Napoleonom. 

Ustavimo se tudi pri znameniti križarki Aurora, strel katere je naznanil začetek Oktobrske revolucije v Rusiji leta 1917 in za vedno spremenil tok ruske zgodovine, ter druge številne znamenitosti Sankt Peterburga.

Za lep zaključek našega prvega dne v prelepem Sankt Peterburgu se bomo okrepčali na pravi ruski večerji v eni od sanktpeterburških restavracij.

Čas je za počitek, zato se bomo odpeljali do našega hotela 4* v središču Sankt Peterburga, ki se nahaja na odlični lokaciji v neposredni bližini postaje metro. 
Namestitev v udobnih sobah in prenočevanje.

Obisk svetovno priznanega muzeja ERMITAŽ. Zajtrk
Po zajtrku v hotelu se odpravimo na panoramsko ekskurzijo Ruski dragulj -Sankt Peterburg. V središču Sankt Peterburga si bomo od blizu ogledali (zunanji ogled) cerkev Kristusovega vstajenja, ki ji domačini pravijo Spas na krvi in ki so jo gradili kar 24 let v spomin na ruskega carja Aleksandra II. Lepi živopisani cerkvi v ruskem stilu pravijo tudi Muzej mozaikov, ki spada med edinstvene dosežke ruske arhitekture.

Sledi vodena ekskurzija z ogledom veličastnega ruskega muzeja ERMITAŽ– palače vseh palač, nekdanje zimske carske rezidence družine Romanovih in slavne ruske carice Katarine Velike, enega najlepših in največjih muzejev sveta. V Ermitažu lahko občudujemo nepozabne umetnine, med katerimi so tudi slike Leonarda da Vincija, Raffaella, Rembrandta in drugih velikanov svetovnega formata. 

Po končani ekskurziji v Ermitaž si bomo vzeli nekaj prostega popoldanskega časa za kosilo in samostojne oglede St. Peterburga: obisk muzejev, umetniških galerij, razkošnih vrtov in parkov ter seveda za nakup ruskih spominkov in prisrčnih darilc zase in prijatelje. 

Morda se boste odločili za plovbo z ladjico po kanalih Sankt Peterburga.

Morda vam zadiši ogled razkošne zbirke Muzeja draguljarja Petra Faberge. Faberge je v svetu najbolj poznan kot oče carskih velikonočnih jajc, ki jih je po naročilu izdeloval za ruski dvor od leta 1885 do revolucije in smrti ruskega imperatorja Nikolaja II.

Za lep zaključek tega dne (v prostem času – fakultativno – na željo potikov) si bomo lahko privoščili še ogled slikovite folklorne predstave v enem od znamenitih sanktpeterburških dvorcih, kjer vas že na vhodu pričakajo razkošno in po carsko oblečene dame in vam ponudijo kaj drugega kot ohlajeni šampanjec, v odmoru večera pa na spored pride simbolična zakuska in znameniti ruski kaviar.

Uživajte v krasni folklorni predstavi in naj vam tekne ruska zakuska! Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk

Današnji dan bo naravnost odličen! To je dan, ki bo namenjen samostojnemu raziskovanju edinstvenega Sankt Peterburga v lastni režiji. Današnji dan boste kreirali sami in bo odvisen le od vaše domišljije in želja!

Po zajtrku v hotelu bo dovolj prostega časa za samostojne oglede drugega največjega ruskega mesta: obisk slovitih muzejev, umetniških galerij in razkošnih zgodovinskih vrtov in parkov ter seveda za nakup ruskih spominkov in prisrčnih darilc zase in vaše prijatelje. 

Morda si boste zaželeli ogledati razkošno zbirko Muzeja draguljarja Faberge. Zlatarska hiša Fabergé je bila pred revolucijo leta 1917 visoko cenjena tako v Evropi kot v Rusiji, kjer je bila kronana s cesarskim blagoslovom. Faberge pa je v svetu najbolj poznan kot oče carskih velikonočnih jajc, ki jih je po naročilu izdeloval za ruski dvor od leta 1885 do revolucije in umora zadnjega ruskega imperatorja Nikolaja II.

Prepričani smo, da bo ta dan kot nalašč za vse ljubitelje kulture in umetnosti, za sproščene trenutke ob skodelici omamno dišečega ruskega čaja v številnih sanktpeterburških kavarnah ter kosilo, ki je sestavljeno iz najbolj prepoznavnih jedi ruske kuhinje, v družbi žlahtne kapljice ali okusnega piva domačih pivovarjev.

Lahko si boste privoščili ogled muzeja, kjer je živel in ustvarjal veliki ruski pesnik Aleksander Puškin, ki danes velja za eno najpomembnejših oseb v razvoju ruske in svetovne književnosti. Postal je oče ruske literature v 19. stoletju in predstavil rusko književnost svetu. Sprehodili se boste po Puškinovih poteh in si ogledali spomenik ruskemu pesniškemu geniju,  ki se nahaja v samem središču Peterburga na Trgu umetnosti.

Morda se boste odločili za plovbo z ladjico po rekah in kanalih Sankt Peterburga.

Za lep zaključek tega dne si lahko privoščite ogled slikovite folklorne predstave v enem od znamenitih sanktpeterburških dvorcev, kjer vas na vhodu pričakajo razkošno oblečene dame in vam ponudijo kaj drugega kot ohlajeni šampanjec, v odmoru večera pa tudi znameniti ruski kaviar. Uživajte na krasni predstavi in naj vam tekne!
Samostojna vrnitev v hotel in prenočevanje.

Zajtrk + obrok na letalu

Po zajtrku v hotelu se bomo odpravili v okolico Sankt Peterburga, kjer bomo obiskali najrazkošnejšo rezidenco ruskih carjev – Petergof. Upravičeno ga imenujejo “ruski Versailles” in Carstvo parkov in fontan. To je kraj, kjer je rad “dopustoval” ruski car Peter Veliki, osnovatelj Sankt Peterburga.

Osrednjo točko Petergofa predstavlja Veliki dvorec (zunanji ogled), a eno najveličastnejših točk boste našli že pred vhodom v dvorec, kjer se nahaja veličasten vodnjak, ki spada med največje na svetu, saj ga sestavlja 64 posameznih vodnjakov ter 200 zlatih kipov in ornamentov. Posebno mesto v njem zaseda veličastni vodnjak Samsona, ki kroti leva, iz ust katerega se curek vode dviga 20 metrov visoko. A to ni edini vodnjak v Petergofu, še zdaleč ne…Unikatne fontane so pravzaprav simbol Petergofa, saj boste tu našli kar 176 vodnjakov, ki v zrak vsakodnevno bruhajo na tone vode.

Razkošni kompleks, ki se razteza na več kot 600 hektarih, danes velja za “ruski Versailles” in je uvrščen na seznam Unescove svetovne dediščine. Petergof je osvojil tudi nagrado Wold Travel Awards in naziv »najboljši zgodovinski park v Evropi«. Vas je zamikalo, da bi si ogledali letno domovanje enega največjih ruskih carjev? Nič lažjega, pridružite se Ruskemu ekspresu na izletu v Rusijo!


V Petergofu se nam bo ponudila še zadnja priložnost za nakup ruskih spominkov, ki se prodajajo na stojnicah. Ruske kučme in volnene rute, babuške-matrjoške, slikanice in koledarji ….za vsakega se nekaj najde! Nekaj prostega časa do odhoda na letališče.

Čas je, da se poslovimo od edinstvenega St. Peterburga in se vrnemo domov … navdušeni nad Rusijo in polni prelepih spominov na bogato rusko kulturo in zgodovino.

Sledi transfer na letališče in popoldanski direktni let iz Sankt Peterburga na eno od bližnjih evropskih letališč (planirano je letališče Zagreb). Po pristanku sledi transfer v Slovenijo. Prihod v Ljubljano (postajališče Dolgi most) v poznih večernih urah.

Cena in pogoji

Cena VSE VKLJUČENO za bogat 7-dnevni program potovanja brez skritih stroškov in doplačil na poti (min 35 oseb): 1.310 €

To je naš avtorski program potovanja v Rusijo, kar pomeni, da smo ga z vso odgovornostjo do vas, naših potnikov, znanjem in ljubeznijo do Rusije pripravili v potovalni agenciji Ruski ekspres. V ceno potovanja so vključeni vsi ogledi, vodene ekskurzije in muzejske vstopnice po programu, direktni let v Moskvo iz Brnika, hoteli 4* na odlični lokaciji v Moskvi in hotel 4* v središču Sankt Peterburga, komfortni avtobusni prevozi, udobni hitri vlak, ki nas v 4-h urah pripelje iz Moskve v Peterburg, vrhunski ruski vodniki na poti, “rusko obarvana” večerja v odlični restavraciji Sankt Peterburga in še veliko več.

CENA VKLJUČUJE:

Letalski prevoz z direktnim letom Ljubljana – Moskva; Sankt Peterburg– bližnje evropsko letališče (planiran Zagreb), v ekonomskem razredu, z zakupljenim prevozom ročne prtljage 8 kg in prtljage/kovček 23 kg.
Vožnja s hitrim vlakom na relaciji Moskva- St. Peterburg v ekonomskem razredu;
5 nočitеv z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelih 4* v Moskvi in 4* v Sankt Peterburgu (lokalna kategorija);
Letališke in varnostne takse;
Transfer letališče-hotel-letališče v Rusiji; Transfer evropsko letališče (planiran Zagreb)-Ljubljana.
Avtobusni prevozi po programu v Moskvi in Sankt Peterburgu
Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini (dvojno kritje 50.000 € );
Rusko/srbsko/angleško govoreči vodniki na poti (odvisno od sestave skupin);
Najem slušalk za lokalne vodnike in sopotnike na potovanju;
Slovenski spremljevalec;
DDV; priprava, organizacija in izvedba potovanja.

Muzejske vstopnice, avtobusne ekskurzije in organizirane vodene ekskurzije:
v Moskvi:
Panoramska avtobusna ekskurzija, tematski vodeni ogled v Moskvi;
Vodena ekskurzija in vstopnice v moskovski Kremelj s cerkvami;
Vstopnice in vodena ekskurzija v Tretjakovsko galerijo, zakladnico ruske umetnosti
Metro-tura z ogledom nekaj najlepših postaj slovite moskovske podzemne železnice.

v Sankt Peterburgu:
Panoramska avtobusna ekskurzija po programu ter tematski vodeni ogledi v Sankt Peterburgu;
Vodena ekskurzija in vstopnice v muzej Ermitaž;
Celodnevni izlet v okolico Peterburga: Petergof -ruski Versailles.
Vstopnice in vodena ekskurzija v Petergof, ogled razkošnega parka, pozlačenih kipov in fontan.

Obroki na poti v Rusiji:
6 x zajtrk v hotelih v Moskvi in St. Petersburgu;
1 x samopostrežna večerja “ruski bife” v hotelu v Moskvi;
1 x odlična rusko obarvana večerja v restavraciji Sankt Peterburga.

Doplačilo na poti vodniku:
napitnine 15 € / na osebo (za lokalne vodnike in voznike). V Rusiji so napitnine nepogrešljiv del turističnega sektorja, zelo dobrodošle in tudi nadvse pričakovane.

Možna doplačila ob prijavi:
Pridobitev povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo: 85,00 € /oseba.
Odstopnina oz. zavarovanje rizika odpovedi: 5% cene aranžmaja, se plača ob prijavi.
Namestitev v enoposteljni sobi 220 €/oseba (v primeru, da potuje 1 oseba, je doplačilo obvezno in se obračuna ob prijavi).

CENA POTOVANJA:
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 1.290 €
Cena pri najmanj 30 udeležencih: 1.310 €
Cena pri najmanj 25 udeležencih: 1.335 €

Dokončno plačilo v primeru manjše skupine: potniku ob prijavi izstavimo račun po najboljši optimalni ceni, ki je oblikovana na podlagi predvidenega števila potnikov (najmanj 35 prijavljenih oseb). Potnik se prijavi po optimalni (ugodnejši) ceni, vendar je seznanjen in nepreklicno soglaša z doplačilom razlike med optimalno in minimalno ceno, ki je odvisno od števila prijavljenih potnikov. V primeru, da se za potovanje odloči manjše število potnikov, bo Ruski ekspres potnike o spremenjenih pogojih obvestili najkasneje teden dni pred odhodom na potovanje.

Cena NE VKLJUČUJE:
Vstopnin v času panoramskih (krožnih) voženj z avtobusi; pijač ob kosilih in večerjah. Napitnin voznikom in vodnikom na poti.

POGOJI:
Prijavnina ob prijavi 15,00 € na prijavnico/ vaučer /račun
Akontacija ob prijavi: 40% od osnovne cene aranžmaja
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene aranžmaja, v primeru dokumentirane višje sile, če se boste zanj odločili.
Popust: 5% za otroka do 12. leta na tretjem (dodatnem) ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb. Popust se obračuna na osnovno ceno, ki ne vključuje varnostnih, letalskih pristojbin in dodatka za gorivo ter drugih morebitnih doplačil v času potovanja itd.

Pridobitev ruske vize:
Rusko vizo lahko v vašem imenu uredimo mi! Za pridobitev uradnega povabila in ureditev ruske vize je potrebno najkasneje 30 dni pred odhodom v Rusijo nam predložiti: veljaven in nepoškodovan potni list (veljavnost še vsaj 6 mesecev od datuma potovanja v Rusijo) in 1 barvno fotografijo.

Pomembno! Potovalna agencija Ruski ekspres si pridržuje pravico do spremembe datuma potovanja in zvišanja cene zaradi morebitnih odpovedi letov ali sprememb v urnikih letov; zaradi sprememb v menjalniškem valutnem tečaju ruski rubelj-euro, povišanju stroškov prevoza, vključno s stroški goriva ali sprememb v pristojbinah letalskih prevoznikov, ki vplivajo na ceno in organizacijo potovanja.

Cene vsebujejo letališke in varnostne takse ter dodatek za gorivo v znesku, ki je bil poznan ob pripravi programa. Končna cena potovanja se lahko spremeni (predvsem na račun letaliških in varnostnih taks ter sprememb v menjalnih tečajih valut). Zato si pridržujemo pravico do povišanja končne cene programa, če pride do sprememb v menjalnem tečaju valute ali do sprememb v tarifah prevoznikov, ki se lahko naknadno spremeni in bo obračunana najkasneje 7 dni pred odhodom na potovanje.

Izvedba programa: Program potovanja v Rusijo bo potekal tako, kot je bil prvotno zastavljen. Možne so spremembe in prerazporeditve vrstnega reda izletov, avtobusnih ogledov ali ekskurzij, če bodo to narekovale trenutne razmere ali po presoji vodnika zaradi neugodnih trenutnih razmer (slabe vremenske razmere, spremembe v odpiralnem času muzejev, gneča ali zapore na cestah, priprave na praznične prireditve itd).

Ob prijavi na potovanja v Rusijo veljajo splošni pogoji poslovanja potovalne agencije Ruski ekspres.

Vabimo vas, da se nam pridružite na potovanju v Rusijo!
Za več informacij o programu potovanja v Rusijo nas lahko obiščite ali pokličite na tel.: 01 546 54 56 ali 031 662 073.

Prikaži več...

Mnenja

ikona narekovaj

Naša Laura se je vrnila domov popolnoma srečna! Navdušena je nad vami osebno in celotnim potovanjem v Rusijo, nad bivanjem v udobnem hotelu v središču mesta, nad kakovostjo ruske hrane na poti, za katero ste tako dobro poskrbeli in samo energijo celega potovanja.

Tanja in Joze Buzeti

Tanja in Jože Buzeti,

Rusija za dijake GFML Ljutomer, prvomajske počitnice v Rusiji, 2017

ikona narekovaj

Spoštovana ga. Olga! Prvič se oglašam kakšni turistični agenciji po končanem potovanju. Moram vas pohvaliti, kajti takšne organizacije brez napake še na potovanju nisem doživel, vse je bilo na najvišjem nivoju.

Stanislav in Marijana Lubej ruski ekspres potovanje v rusijo sankt peterburg puskin moskva

Stanislav in Marijana Lubej,

Potovanje v Rusijo: Moskva in Sankt Peterburg, 2018

Galerija

od
1.310,00

 €

Zbiramo prijave!
Moskva in Sankt Peterburg
1. avgusta 2022
6. avgusta 2022
7 dni
min 35 oseb

Navodila in napotki za prijavo na potovanje

Za lažje izpolnjevanje prijavnice na potovanje smo vam pripravili krajša navodila.

Postopek prijave je sledeči: za začetek izberite skupno število oseb, ki jih prijavljate na potovanje (štejete torej sebe in svoje sopotnike) ter izberite način plačila.

Na naslednji strani sledijo polja z obveznimi podatki za prvega potnika, ki je navadno tudi nosilec potovanja (nanj bo namreč izdan račun).

V kolikor za potovanje ne potrebujete vize ali jo boste uredili samostojno, pri vprašanju ali pooblaščate Ruski ekspres, da v vašem imenu pridobi vizo, označite možnost »Ne«. V nasprotnem primeru izberite »Da«, na dnu strani pod Dodatne storitve pa odkljukajte možnost »Posredovanje pri pridobitvi povabilnega pisma in ureditev vstopnega vizuma v Rusko federacijo v vašem imenu«. Prav tako imate možnost odkljukati še druge izbire, ki so navedene.

Ko izpolnite podatke za 1. potnika, se vam bodo na naslednji strani pokazala polja, kamor vpišete podatke za 2. potnika. Postopek se ponovi tudi za vse ostale potnike.
Ko izpolnite vsa polja, se bo na strani izpisala končna vrednost potovanja. Če ste prepričani, da so vsi podatki izpolnjeni pravilno, kliknite na rdeče okence »Dodaj v košarico« in odprla se vam bo blagajna za zaključek postopka in plačilo.

Prikaži več...

Rezervacija

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Potrebujete pomoč?

Deli s prijatelji

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email