Darilni boni

Izbira pravega darila ni enostavna! Koliko dragocenega časa in truda včasih porabimo, da izberemo takšno darilo, ki bi ugajalo našim najdražjim in jim polepšalo praznične trenutke!

Tudi vam je znan ta občutek negotovosti?

Ljudje vedno strmimo k novim izkušnjam, doživetjem in uživanju v nadvse lepih trenutkih.

Zato podarite vašim dragim nekaj edinstvenega, novega, nepričakovanega! Darilo, ki ne bo pristalo v košu ali na zaprašeni polici. Naj bo to pravo darilo ob pravem času – odhod na raziskovanje najlepših in navdušujočih kotičkov Rusije!

Koliko dragocenega časa in truda včasih porabimo, da izberemo darilo, ki bi ugajalo našim najdražjim! Vam je zagotovo znan ta občutek. Ampak obstaja zanimiva rešitev, ki bo vam in obdarovancu prinesla val navdušenja – podarite potovanje v Rusijo!

Eksplozija pozitivnih čustev, hvaležnosti za premišljeno darilo, presenečenje ter nepozabne vtise od potovanja v edinstveno Rusijo ….

Krasni spomini za celo življenje, medtem ko so stroški darila potovanja z butično agencijo so dostopni vsem!

Brez dvoma bo potovalni »rusko obarvani« darilni bon prijetno presenečenje za vaše ljubljene osebe, družinske člane, prijatelje in sodelavce.

Potovanje v Rusijo je lahko čudovito in dobrodošlo darilo za rojstni dan, pomembno obletnico, romantične medene tedne, zaključek šole, sprejem na univerzo, jubilej, Božič in novo leto ter druge priložnosti in praznike.

Oglejte si naša potovanja v Rusijo v vseh letnih časih in izberite nepozabno darilo!

Dovolite si nekaj novega v življenju! Izberite za rojstnodnevno darilo ali obletnico potovanje z Ruskim ekspresom, ki mu bodo navdušeno ploskali tudi prijatelji. Še bolje, če boste potovali vsi skupaj – slavljenec v družbi najbližjih oseb!

Mi se že veselimo srečanja!

Bi nas želeli kaj vprašati?